Preu reduït! Crema Solar Natural Factor 50 - Algologie - 100 ml

Fabricante:

Algologie Algologie

Crema Solar Natural Factor 50 - Algologie - 100 ml

224711

Nou

Crema de molt alta protecció per a cara i cos, resistent a l'aigua, que protegeix la pell dels efectes nocius de la radiació solar, alhora que la hidrata i en manté l'elasticitat.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

15,49€

IVA inclòs

19,50€ IVA inclòs

-20%

15,49 € / 100 ml

Més informació

Crema Solar Natural Factor 50 Algologie

Protegeix-te del sol i mantingues la teva pell hidratada i elàstica amb la Crema Solar Natural Factor 50 d'Algologie

Què és Crema Solar Natural Factor 50 Algologie?

La Crema Solar Natural Factor 50 d'Algologie és una crema de molt alta protecció per a cara i cos , especialment dissenyada per cuidar i defensar la pell més vulnerable als efectes nocius de la radiació solar.

Amb un factor de protecció solar (SPF) de 50 cm , aquesta crema forma una pel·lícula invisible sobre la pell que és resistent a l'aigua , garantint així la màxima seguretat cutània durant l'exposició solar.

A més de protegir contra els raigs UVA i UVB , aquesta crema també hidrata la pell i lajuda a mantenir la seva elasticitat. Dermatològicament testada, aquesta crema solar natural és apta per a tot tipus de pells, incloses les sensibles.

Ingredients:

Aqua(Water), Octocrylene, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Silica, Potassium Cetyl Phosphate, Diisopropyl Sebacate, Butelenyol, Cetearyl Alcohol, C12-1 e Sulfonic Acid, Polysilicone-15, Titanium Dioxide (nano), Behenyl Alcohol, Tromethamine, Phenoxyethanol, Linoleic Acid, Parfum(Fragrance), Chlorphenesin, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Glycerin, Acrylats/C10-30 Alkyl Acrylat Crosspolymer, Disodium .

Com es fa servir Crema Solar Natural Factor 50 Algologie?

Aplicar acuradament sobre cara i coll, fer massatges suaument fins a la seva total absorció. Repetir regularment laplicació durant lexposició solar.

Aplicar dues vegades al dia fent un suau massatge manera circular per estimular la circulació i afavorir-ne l'absorció.

Presentació:

Envàs de 100 ml.

Brand

Des dels seus inicis, Algologie International® ha combinat coneixements ancestrals amb les últimes tecnologies científiques per desenvolupar una àmplia gamma de productes naturals.


Algologie, naturalesa i ciència en harmonia


Els valors d'Algologie es basen en la tradició, innovació, qualitat i autenticitat. Són una marca líder en la incorporació d'algues de qualitat als seus productes.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda