Preu reduït! Cremagrasses Efecte Calor - Ynsadiet - 500 ml

Fabricante:

Ynsadiet Ynsadiet

Cremagrasses Efecte Calor - Ynsadiet - 500 ml

226276

Nou

Activa l'eliminació de greixos i millora la circulació, tonificant i reduint el greix localitzat.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

25,94€

IVA inclòs

33,60€ IVA inclòs

-22%

5,19 € / 100 ml

Més informació

Cremagrasses Efecte Calor Ynsadiet

Redefineix la teva silueta amb cremagreixos Efecte Calor de Ynsadiet: Calor que transforma.

Què és Cremagrasses Efecte Calor Ynsadiet?

El Cremagrasses Efecte Calor de Ynsadiet és un innovador complement tòpic dissenyat per donar suport a l'eliminació de greixos i millorar la circulació perifèrica en àrees específiques del cos .

Aquest producte es distingeix per la seva capacitat per generar un efecte tèrmic localitzat que ajuda a activar el metabolisme dels greixos, facilitant-ne la combustió i contribuint així a la reducció d'acumulacions adiposes .

A més, la seva fórmula contribueix a millorar el to muscular ia definir la silueta . Enriquit amb ingredients acuradament seleccionats i lliure de parabens, aquest cremagreixos es compromet amb l'ètica en no realitzar proves en animals. És l'aliat perfecte per als que busquen una ajuda extra a la seva rutina de cura personal i benestar físic, oferint una solució eficaç per millorar l'aparença i salut de la pell.

Ingredients:

Aqua, Peg-6 Stearate, Octyldodecanol, Ceteth-20, Glycerin, Dimethicone, Helianthus Annus Seed Oil, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Steareth-20, Caffeine, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Centella Asia , Hedera Hèlix, Leaf Extract, Borago Officinalis Extract, Methyl Nicotinate, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Tocopherol, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Potassium Acid, Ascorbyl Palmitate, Parfum, Amyl Cinnamal, Citronellol, Linalool, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Coumarine, Eugenol.

Com es fa servir Cremagrasses Efecte Calor Ynsadiet?

Aplicar sobre la pell neta i seca a les zones de major volum del cos, especialment cames, glutis i abdomen.

Fer massatges amb moviments circulars (preferentment de baix a dalt) fins a la seva completa absorció.
Per obtenir millors resultats, es recomana el seu ús combinat amb el Cremagrasses Efecte Fred Criacells, aplicant dues o tres vegades al dia primer l'Efecte Calor i, passat uns 15 minuts, l'Efecte Fred.

D'aquesta manera s'aconsegueix unir el poder dels ingredients actius de les dues fórmules. A més, l'anomenat “efecte xoc” provocat pel canvi de calor a fred reporta nombrosos beneficis com l'increment del drenatge limfàtic, la tonificació dels teixits, etc.

Ús extern.

Presentació:

Envàs de 500 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda