Preu reduït! Gel d'Algues per a Dutxa - Algologie - 500 ml

Fabricante:

Algologie Algologie

Gel d'Algues per a Dutxa - Algologie - 500 ml

224701

Nou

Gel revitalitzant enriquit amb algues marines que activa la circulació, elimina cèl·lules mortes i modela la figura. Ideal per a tot tipus de pell, nodreix l'epidermis i deixa la pell suau i tonificada.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,66€

IVA inclòs

16,08€ IVA inclòs

-15%

2,73 € / 100 ml

Més informació

Gel d'Algues per a Dutxa Algologie

Revitalitza la teva pell a cada dutxa amb el Gel d'Algues d'Algologie.

Què és Gel d'Algues per a Dutxa Algologie?

El Gel d'Algues per a Dutxa d'Algologie és un producte multifuncional dissenyat per revitalitzar la pell durant la teva rutina diària de dutxa .

Aquest gel, enriquit amb una alta concentració d'algues marines , posseeix una isotonia similar a la de la pell, cosa que permet una bona nutrició de l'epidermis .

La seva fórmula suau és adequada per a tot tipus de pell i, amb el seu ús continuat, notaràs la teva pell més suau, tonificada i nodrida . És el producte perfecte per incorporar a la teva rutina de dutxa diària i donar-li a la teva pell la cura que es mereix.

Ingredients:

Extracte d´algues Fucus i Laminàries, essència d´eucaliptus.

Com es fa servir Gel d'Algues per a Dutxa Algologie?

Aplicar a la dutxa, diverses vegades per setmana, efectuant lleugers massatges circulars sobre les zones desitjades. Esbandir amb abundant aigua tèbia.

Presentació:

Envàs de 500 ml.

Brand

Des dels seus inicis, Algologie International® ha combinat coneixements ancestrals amb les últimes tecnologies científiques per desenvolupar una àmplia gamma de productes naturals.


Algologie, naturalesa i ciència en harmonia


Els valors d'Algologie es basen en la tradició, innovació, qualitat i autenticitat. Són una marca líder en la incorporació d'algues de qualitat als seus productes.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda