Preu reduït! Gel Dermoprotector Bio - Algologie - 500 ml

Fabricante:

Algologie Algologie

Gel Dermoprotector Bio - Algologie - 500 ml

224702

Nou

Gel lleuger i de ràpida absorció formulat amb àloe vera, goji i camomil·la marina d'origen ecològic que hidrata, protegeix i recupera la pell, deixant-la suau, elàstica i llisa.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,66€

IVA inclòs

16,08€ IVA inclòs

-15%

2,73 € / 100 ml

Més informació

Gel Dermoprotector Bio Algologie

Protegeix i recupera la teva pell de manera natural amb el Gel Dermoprotector Bio d'Algologie.

Què és Gel Dermoprotector Bio Algologie?

El Gel Dermoprotector Bio d'Algologie és un producte acuradament formulat amb ingredients d'origen ecològic per brindar la màxima protecció i recuperació a la pell .

Entre els seus components principals es troba l'àloe vera, conegut per les seves propietats hidratants , que ajuda a recuperar l'estat natural d'hidratació de la pell, proporcionant suavitat, elasticitat i finor .

A més, conté extractes de goji i camomil·la marina, que aporten una protecció extra a la pell, ajudant a protegir-la i recuperar-la des de dins. Aquest gel de textura lleugera i de ràpida absorció és ideal per a tot tipus de pell, especialment per a aquelles que necessiten una cura i protecció extra.

Ingredients:

Aqua, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Water*, Sodium Coco-Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Decyl Glucoside, Glycerin, Caprylyl/Capryl Glucoside, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Ben Peel Oil Expressed, Tripleurospermum Maritimum Extract, Lycium Barbarum Fruit Extract*, Sodium Phytate, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Linalool

*Ingredients procedents de l'agricultura ecològica.

Com es fa servir Gel Dermoprotector Bio Algologie?

Aplicar una dosi de producte sobre la mà i fregar suaument la pell amb moviments circulars. Esbandir amb aigua abundant.

Presentació:

Envàs de 500 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des dels seus inicis, Algologie International® ha combinat coneixements ancestrals amb les últimes tecnologies científiques per desenvolupar una àmplia gamma de productes naturals.


Algologie, naturalesa i ciència en harmonia


Els valors d'Algologie es basen en la tradició, innovació, qualitat i autenticitat. Són una marca líder en la incorporació d'algues de qualitat als seus productes.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda