Preu reduït! Symbio Dermal - Laboratorio Cobas - 75 ml

Symbio Dermal - Laboratorio Cobas - 75 ml

224617

Nou

Symbio Dermal de Laboratori Cobas combina olis nutritius amb un exclusiu complex llisat probiòtic per calmar, regenerar i enfortir pells atòpiques i seques.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

30,54€

IVA inclòs

35,90€ IVA inclòs

-14%

40,72 € / 100 ml

Més informació

Symbio Dermal Laboratori Cobas

Nutrició i fortalesa per a la pell.

Què és Symbio Dermal Laboratori Cobas?

En un món on l'exposició a factors ambientals i el ritme de vida poden afectar la salut de la pell, Symbio Dermal de Laboratori Cobas ofereix una solució dedicada especialment a les pells atòpiques i seques .

Aquesta emulsió lleugera, rica en olis beneficiosos com el d'ametlles, alvocat i onagra, no només proporciona hidratació sinó també contribueix a millorar la flexibilitat i elasticitat de la pell . La màgia rau en el seu complex llisat únic, una combinació especial de dos bacteris probiòtics (Escherichia coli i Enterococcus faecalis), que té com a objectiu enfortir i recolzar la barrera cutània .

Aquests ingredients treballen en sinergia per calmar i regenerar la pell , donant-li una aparença saludable i protegida. Symbio Dermal no és simplement una cura, és un aliat diari per aconseguir una pell resilient i nodrida.

Ingredients:

Escherichia coli/Enterococcus faecalis Ferment Lysate, Caprylic/Capric Triglyceride, Squalane, Pentylene Glycol, Glycerin, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cetyl PEG/ Perge Omine, Sulfat , Hydrogenated Castor Oil, Panthenol, Butyrospermum Parkii Butter, Tocopheryl Acetate, Cera Alba, Aqua, Betaine, Cetyl Palmitate, Sodium Gluconate, Sodium Hyaluronate, Sodium Lactate, Ceramide NP, Cholesterol, Glyceryl Dibehenate, Phy Lactic Acid, Tocopherol, Ceramide AP.

Com es fa servir Symbio Dermal Laboratori Cobas?

Aplicar sobre la pell diverses vegades al dia i fer massatges suaument.

Presentació:

Envàs de 75 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda