Preu reduït! Gel Exfoliant Corporal Argila Porpra Bio - Cattier - 200 ml

Fabricante:

Cattier Cattier

Gel Exfoliant Corporal Argila Porpra Bio - Cattier - 200 ml

224285

Nou

Combina argila porpra, arròs ecològic, llavors d'albercoc, àloe vera, oli de gira-sol i jojoba per exfoliar, hidratar i nodrir la pell.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

16,66€

IVA inclòs

21,85€ IVA inclòs

-23%

8,33 € / 100 ml

Més informació

Gel Exfoliant Corporal Argila Porpra Bio Cattier

Una exfoliació suau i nutritiva per a una pell lluminosa i saludable.

Què és Gel Exfoliant Corporal Argila Porpra Bio Cattier?

El Gel Exfoliant Corporal d'Argilla Porpra Bio de Cattier és un producte exfoliant d'alta qualitat que utilitza ingredients orgànics i naturals per refrescar i revitalitzar la pell .

La fórmula única d'aquest producte inclou argila porpra, coneguda per suavitzar, protegir i tornar l'elasticitat i la resplendor a les pells apagades i debilitades .

A més, aquest gel exfoliant incorpora arròs ecològic i llavors d'albercoc com a exfoliants naturals que eliminen suaument les cèl·lules mortes . També inclou àloe vera orgànic, que calma, hidrata i protegeix la pell, i els olis orgànics de gira-sol i jojoba, que nodreixen, hidraten i protegeixen la pell, deixant-la suau, llisa i lluminosa.

Ingredients:

Glycerin, Aqua, Hydrated Silica, Oryza Sativa Powder*, Prunus Armeniaca Seed Powder*, Apricot Kernel Oil Polyglyceryl-10 Esters, Carrageenan, Parfum, Sodium Benzoate, Acàcia Senegal Gum Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract* Betaine, Decyl Glucoside, Helianthus Annuus Hybrid Oil*, Kaolin, Làctic Acid, Lithospermum Erythrorhizon Root Extract, Microcrystalline Cellulose, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Xanthan Gum, Benzyl Salicylate, Geraniol.

* Ingredients procedents d'agricultura ecològica. 98% del total dels ingredients és d'origen natural 43,4% del total dels ingredients procedents d'agricultura ecològica

Com es fa servir Gel Exfoliant Corporal Argila Porpra Bio Cattier?

Aplicar dos cops per setmana sobre una pell humida amb moviments circulars per exfoliar suaument la pell i posteriorment esbandir amb aigua.

Presentació:

Envàs de 200 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Cattier és una marca francesa que ofereix tota una àmplia gamma de productes naturals amb propietats naturals i vegetals.


Cattier, cosmètica natural compromesa amb el planeta


Cosmètica natural per a la bellesa vegetal i natural del cos, el rostre i el cabell per a bebès, nens i adults.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda