Nou Bombeta Mirra Encens - Sagrada Madre - 8 bombetes

Fabricante:

Sagrada Madre Sagrada Madre

Bombeta Mirra Encens - Sagrada Madre - 8 bombetes

222111

Nou

8 unitats per a defumació espiritual amb Mirra, Olíban, Palo Santo, i més. Durada de 8 min.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

6,30€

IVA inclòs
0,79 € / ud

Més informació

Bombeta Mirra Encens Sagrada Mare

Equilibri i protecció a cada defumació.

Què és Bombeta Mirra Encens Sagrada Mare?

La Bombeta Mirra Encens de Sagrada Mare és una elecció excepcional per als que busquen aprofundir en pràctiques espirituals mitjançant la defumació artesanal .

Composta per 8 unitats, cada bombeta incorpora una acurada selecció d'ingredients amb propietats profundament espirituals i purificadores. La mirra és reconeguda per la capacitat d'harmonitzar i purificar espais, mentre que l'olíban i el pal sant ofereixen guariment i equilibri. El romaní actua com un fort connector energètic, i la ruda serveix com un protector potent .

Cada unitat té una durada d'aproximadament 8 minuts, ideal per a curts rituals de neteja o sessions de meditació, ajudant a crear un ambient purificat i protegit. Presentades en una caixa de 6.5x6.5x6.5 cm, aquestes bombetes són perfectes per a qualsevol ocasió que requereixi neteja energètica i protecció espiritual.

Ingredients:

Lavanda, Encens (olíban), Mirra, Romero, Ruda.

Com es fa servir Bombeta Mirra Encens Sagrada Mare?

Encendre la bombeta en un recipient no inflamable, fer la neteja en un ambient ventilat, apagar amb aigua i llançar les restes a la terra.

Durada: aproximadament 8 minuts.

Presentació:

Envàs de 8 bombetes.

Brand

Des dels seus inicis als valls de la Patagonia, Argentina, Sagrada Madre ha estat creant encens a base de fruites. Aquest innovador procés d'upcycling utilitza més de 100 tones anuals de polpa de fruita sobrant de la fabricació de sucs i derivats, transformant-les en una matèria primera sostenible.


Sagrada Madre, encens a base de fruites d'alta qualitat


Els seus valors es basen en la innovació, sostenibilitat i respecte al medi ambient. Són líders en el camp dels encens a base de fruites.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda