Fabricante:

SoulTree SoulTree

Exfoliant Facial Ayurveda - SoulTree - 100 grams

225194

Nou

Exfolia suaument, redueix la pigmentació i prevé l'acne per a una pell més suau, lluminosa i uniforme. Apte per a tot tipus de pell.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,70€

IVA inclòs
13,70 € / 100 g

Més informació

Exfoliant Facial Ayurveda SoulTree

Revela la bellesa natural de la teva pell amb la força de l'Ayurveda i la puresa de la natura. Sent la diferència en cada ús!

Què és Exfoliant Facial Ayurveda SoulTree?

L'Exfoliant Facial Ayurveda de SoulTree és una solució exquisida i efectiva per revitalitzar i rejovenir la pell . Aquest exfoliant combina ingredients tradicionals ayurvèdics, com Nuez, Cúrcuma, Sàndal, Rosa, pell de Llimona, Neem, Vitamina E natural i oli d'Ametlles, creant una fórmula poderosa que treballa en harmonia per oferir múltiples beneficis a la pell.

La fina textura granulada de la Nuez juntament amb la Cúrcuma proporciona una exfoliació suau però eficaç, ajudant a reduir la pigmentació, eliminar les toxines i revelar una pell més lluminosa i uniforme. El Sàndal, d'altra banda, no només tanca els porus, sinó que també ofereix propietats antienvelliment, contribuint a una pell més ferma i juvenil .

La Rosa, la pell de Llimona i el Neem s'uneixen per prevenir l'acne, protegir la pell dels agents externs i mantenir la claredat i la salut de la pell . La Vitamina E natural i l'oli d'Ametlles treballen sinèrgicament per mantenir la pell suau, llisa i elàstica, proporcionant una hidratació profunda i prevenint la sequedat.

Aquest exfoliant és apte per a tota mena de pell i està lliure de derivats petroquímics i perfums sintètics, assegurant una experiència de cura de la pell pura i segura.

Ingredients:

Aqua, Cetearyl alcohol, Juglans regia (walnut) shell powder, Aloe barbadensis (aloe vera) leaf juice*, Glycerin, Helianthus annuus (sunflower) seed oil*, Cocos nucifera (coconut) oil*, Glyceryl stearate,Cetear caprylate/caprate, Vitis vinifera(grapeseed) seed oil , Curcuma aromatica (van haldi) root extract, Azadirachtaindica(neem) leaf extract*, Sodium gluconate, Rosa centifolia (rose) flower extract*, Sodium benzoate, Lactic acid , Sodium Potassium sorbat, Xanthan Gum, Prunus amygdalus (almond) dolcis oil*, Pterocarpussantalinus (raktchandan) wood extract, Citrus limonum (lemon peel) extract, Tocopherol, Sodium cocoyl glutamate, Disodium cocoyl glutamate, Parfum**, Linalool**, Limonene**, Geraniol**, Benzyl alocohol**, Benzyl benzoate**, Citral**, Citronellol**, Coumarin**, Eugenol**, Farnesol**

*De cultius ecològics. **D'olis essencials. Conservats amb Sodium Benzoate i Potassium Sorbate.

Com es fa servir Exfoliant Facial Ayurveda SoulTree?

Fer un massatge suau amb moviments circulars a la cara humida durant 2-3 minuts i esbandir.

Presentació:

Envàs de 100 grams.

Brand

Des dels seus inicis als Himalayas a la dècada dels noranta, SoulTree ha estat un reflex de l'compromís amb l'agricultura ecològica i la medicina ayurveda.


SoulTree, cura facial i corporal basada en la medicina ayurveda


La història comença amb un viatge transformador de Vishal Bhandari, fundador de SoulTree. Durant la seva estada amb ONGs locals i comunitats de pagesos, neix una visió de crear mercats pels productes agrícoles ecològics d'aquestes comunitats, assegurant una font d'ingrés justa i sostenible.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda