Fabricante:

Vegafarma Vegafarma

Leber - Vegafarma - 50 ml

212208

Nou

Complement alimentari a base de Card marià, Carxofa i Dent de Lleó. Presentat en envàs de 50 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

16,80€

IVA inclòs
33,60 € / 100 ml

Més informació

Leber

Ajuda a l'drenatge hepàtic.

Què és el Leber?

Card marià a la qual se li atribueix activitat hepatoprotectora (per la silimarina) amb acció directa sobre el parènquima hepàtic, augment de la producció de glutatió (per la silibinina), antioxidant i antirradicalar. Popularment utilitzat en hepatopaties inflamatòries cròniques i cirrosi hepàtica, en la insuficiència i disquinesia hepatobiliar, pèrdua de gana, dispèpsia hiposecrectora i com colagog.

Cynara scolymus a la qual se li atribueix activitat colerètic, hepatoprotectora i hipocolesterolemiant (per la cinarina, àcids aromàtics i flavonoides), aperitiva i digestiva (pel constituent amarg), hipotrigliceridemiante, antiemètica (de diverses etiologies) i diürètica (per la inulina) ; és popularment utilitzada com "depurativa" i diürètica en les intoxicacions hepàtiques, pertorbacions digestives, en particular a causa de l'hipofuncionamiento de la vesícula biliar amb o sense litiasi, malalties hepàtiques com hepatitis i cirrosi. També s'usa com preventiva de l'arteriosclerosi donades les seves propietats normalitzadores dels lípids sèrics. Per la seva acció diürètica s'utilitza en situacions acompanyades de oligúria, cistitis, edemes, hipertensió arterial, obesitat, hiperuricèmia, litiasi renal i en certs reumatismes com depuratiu.

Coclospermàcia angolense a la qual se li atribueix activitat diürètica i hipocolesterolemiant. Popularment utilitzat en profilaxi de la malària i com "depuratiu" en el tractament de malalties hepàtiques (icterícia i hepatitis) i en hipercolesterolèmia.

Taraxacum officinale amb activitat estimulant de la gana (pels constituents amargs), colerètic i diürètica (pels polifenols, reforçada per les sals minerals), laxant suau (per la inulina) i popularment utilitzat en alteracions de l'flux biliar, estimulació de la diüresi, pèrdua de gana i dispèpsia.

La dent de lleó conté fitoquímics que poden augmentar la producció d'orina i disminuir la inflamació. Les seves accions comprovades a través d'estudis científics inclouen acció diürètica, colerètic, antiinflamatòria, antidiabètica, hepatoprotectora, antiagregant plaquetari, antioxidant i bifidogénica.

Ingredients:

Aigua purificada, Silybum Marianum, Cynara Scolymus, coclospermàcia Angolense, Taraxacum Officinale, Goma Xantana, Àcid L-ascòrbic, àcid sòrbic, Extracte de Stevia (glucòsids d'esteviol).

Com es pren el Leber?

Agitar abans d'usar.

25 gotes després de cadascuna de les tres principals menjars, en mig got d'aigua.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Brand


Vegafarma és una marca que neix el 2002 i que desenvolupa productes dirigits a el sector de la salut i el benestar.


Vegafarma elabora a partir de matèries primeres productes per a la salut i benestar


Cada producte s'elabora després d'una acurada elecció de matèries primeres i d'un rigorós procés productiu , els quals són fonamentals per garantir l'estabilitat i seguretat del producte final. Les formulacions són acuradament estudiades i sustentades en un concepte sinèrgic entre coneixement productiu i coneixement terapèutic de cada ingredient o associació d'ingredients.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda