Preu reduït! Mega Royal Dynamica Gelea Reial - DietMed - 20 butllofes

Fabricante:

Dietmed Dietmed

Mega Royal Dynamica Gelea Reial - DietMed - 20 butllofes

159524

Nou

Mega Royal Dynamica Gelea Reial, energia i benestar mental en un potent suplement.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

27,04€

IVA inclòs

28,79€ IVA inclòs

-6%

1,35 € / ud

Més informació

Mega Royal Dynamica Gelea Reial

Energia i claredat mental. Mega Royal Dynamica Gelea Real, el teu impuls diari cap al benestar.

Què és Mega Royal Dynamica Gelea Reial?

Mega Royal Dynamica Gelea Reial és un suplement energètic que combina la potència natural de la gelea reial amb ingredients com el Ginseng, Guaraná i Rodiola, reconeguts pels seus efectes estimulants i revitalitzants. Aquest producte és ric en nutrients essencials com proteïnes, vitamines i minerals, convertint-lo en un superaliment beneficiós per a tota la família.

Els ingredients actius de Mega Royal Dynamica treballen sinèrgicament per proporcionar un impuls energètic significatiu. Les vitamines B1, B6, B12 i C contribueixen al metabolisme energètic normal, a la funció psicològica i al bon funcionament del sistema nerviós . A més, la vitamina B6, B12, l'àcid pantotènic i la vitamina C ajuden a reduir la fatiga i el cansament , mentre que l'àcid pantotènic recolza el rendiment intel·lectual.

Aquest suplement també inclou vitamina C i zinc per protegir les cèl·lules de l'estrès oxidatiu, amb el zinc contribuint específicament a millorar la capacitat d'aprenentatge i memòria. Mega Royal Dynamica Gelea Reial és una excel · lent opció per als que busquen millorar la seva energia i benestar mental de manera natural i efectiva .

Ingredients:

Aigua, fructosa, gelea reial liofilitzada (3:1), Panax ginseng (Ginseng; extracte fluid de l'arrel), Paullinia cupana (Guaraná; extracte de llavors que conté almenys el 22 % de cafeïna), àcid L-ascòrbic, gluconat de zinc, Rhodiola rosea (Rodiola; extracte sec de l'arrel contenint almenys el 3% de rosavin i l'1% de salidroside), corrector d'acidesa; àcid cítric, aroma de plàtan, conservant: sorbat de potassi, D-pantotenat càlcic, cianocobalamina (0,1%), edulcorant: sucralosa, piridoxina clorhidrat, clorhidrat de tiamina.

Composició:

1 ampolla: Gelea Reial 1500 mg, Ginseng 500 mg, Extracte de Guaraná (contenint almenys 22% de cafeïna) 100 mg, Rodiola (contenint almenys 3% de rosavina i 1% de salidròsid) 50 mg, Vitamina B1 1,1 mg (100% VRN*), Vitamina B6 1,4 mg (100% VRN*), Vitamina B12 2,5 µg (100% VRN*), Àcid Pantotènic 6 mg (100% VRN*), Vitamina C 80 mg ( 100% VRN*), Zinc 10 mg (100% VRN*).
*Valor de Referència de Nutrients.

Com es pren Mega Royal Dynamica Gelea Reial?

  • Es recomana prendre una botella al dia, preferentment després de l'esmorzar. Es pot diluir en aigua o en suc de fruites. 

Presentació:

20 butllofes bebibles de 10 ml.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten

Brand

Dietmed ha anat creixent fins a comptar amb més de 200 referències de marques blanques en la seva portafolio.


Dietmed, desenvolupament de productes per a la salut amb més de 30 anys d'experiència


Treballen dia a dia per a contribuir en la idea de tenir un món més saludable. Identifiquen les necessitats del sector per a d'abatollar noves fórmules i millorar constantment els seus productes.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda