Fabricante:

Mielar Mielar

Royal Energing - Mielar - 20 ampolles

212048

Nou

Complement alimentari que combina les característiques de Gelea Reial i Ginseng. Presentat en envàs de 20 ampolles.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

22,95€

IVA inclòs
1,15 € / ud

Més informació

Royal Energing

Per al correcte funcionament del nostre organisme.

Què és el Royal Energing?

Combina les característiques de Gelea Reial i Ginseng. És el complement dietètic ideal, un agradable i potent combinat d'energia i vitalitat que afavorirà una vida més plena i intensa.

La Gelea Reial és un complex aliment procedent del rusc amb què les abelles alimenten a la seva reina al llarg de les seves 4/5 anys de vida. En les persones actua com un estimulant general de l'organisme i com un complement alimentari idoni de l'alimentació quotidiana. La millor gelea Reial s'obté de cel·les reals noves. Un acurat procés de collit i conservació garanteixen la qualitat de la Gelea Reial de Mielar SA, que finalment reverteix, pura o en preparats, en el consumidor.

El Ginseng és una planta coneguda i conreada tradicionalment en el Nord-est asiàtic i l'arrel és molt apreciada pel seu poder reconstituent i regularizador de el sistema nerviós. L'extracte de Ginseng utilitzat per Mielar SA per a l'elaboració de Royal Energing s'obté mitjançant un acurat procés que manté inalterats els principis activosdel Ginseng i tan sols augmenta la seva concentració.

L'alimentació ha d'aportar els elements necessaris per al correcte funcionament del nostre organisme. Per la seva riquesa en nutrients, resulta important incloure Royal Energing com a aliment habitual en la nostra dieta.

Ingredients:

Aigua purificada. Fructosa. Gelea Reial. Ginseng. Aroma de Taronja

Valor nutricional (100 grams):

calories:

74 Kcal / 314 kJ

greixos:

0.5 g

Hidrats de carboni:

18 g
proteïnes: 0,25 g

Composició (1 ampolla):

Gelea Reial Fresca

750

Extracte de Ginseng

50 mg

ginsenòsids

15 mg

Com es pren el Royal Energing?

Prendre una ampolla a el dia, preferentment en dejú.

Presentació:

Envàs de 20 ampolles.

Brand


La marca Mielar va néixer als anys 60 a través de Cecilio Arnauda, un apicultor que venia d'una família de tres generacions d'apicultors.


Mielar té l'experiència de 4 generacions en productes apícoles


Cecilio coneixia profundament els productes de les abelles que ell mateix consumia, pertanyia a la tercera generació d'una família d'apicultors, i constantment tenia evidències dels beneficis per a la salut d'aquests productes naturals de manera que va decidir crear una empresa que oferís millors productes apícoles. Els seus productes es basen en la tradició, innovació i prestigi. Des de les arnes de suro, usades per la gent gran fa un segle, fins a les actuals investigacions i desenvolupaments sobre els productes apícoles. Així aconsegueixen, any rere any, una selecció òptima de productes.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda