Preu reduït! Cúrcuma Complex Bio - Nutralie - 120 càpsules

Fabricante:

Nutralie Nutralie

Cúrcuma Complex Bio - Nutralie - 120 càpsules

226517

Nou

Cúrcuma Complex Bio de Nutralie, amb cúrcuma, gingebre i pebre negre orgànics, promou la salut articular, digestiva i immunològica de forma natural.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

16,92€

IVA inclòs

19,90€ IVA inclòs

-15%

0,14 € / ud

Més informació

Cúrcuma Complex Bio Nutralie

Fortalesa natural pel teu cos amb Cúrcuma Complex Bio.

Què és Cúrcuma Complex Bio Nutralie?

Cúrcuma Complex Bio de Nutralie és un complement alimentari que reuneix la potència de tres poderosos ingredients naturals i orgànics: cúrcuma, gingebre i pebre negre .

Aquesta fórmula sinèrgica està dissenyada per maximitzar els beneficis de cada component. La cúrcuma, coneguda per les seves propietats antiinflamatòries i antioxidants , és l'ingredient principal, i la seva eficàcia es veu potenciada pel gingebre, que ofereix alleugeriment en processos inflamatoris i digestius . El pebre negre, per la seva banda, conté piperina, un compost que millora l'absorció de la curcumina , el principi actiu de la cúrcuma, augmentant així la seva biodisponibilitat i efectivitat.

Aquest complex és ideal per als que cerquen una solució natural per promoure la salut articular, millorar la digestió i enfortir el sistema immunològic , tot amb el suport d'ingredients d'origen ecològic.

Ingredients:

Cúrcuma* en pols (Cúrcuma longa L, rizoma), càpsula vegetal: agent de recobriment (hidroxipropilmetilcel·lulosa), gingebre* en pols (Zingiber officinale L., rizoma), pebre negre* en pols (Piper nigrum L., fruit). *Procedent d'agricultura ecològica.

Composició:

Quantitat de nutrients per dosi diària recomanada Per 2 càpsules
Cúrcuma 1300 mg
Gingebre 100 mg
Pebre negre 20 mg

*Valor de referència nutricional.

Com es fa servir Cúrcuma Complex Bio Nutralie?

Prendre 2 càpsules al dia amb un got daigua.

Presentació:

Envàs de 120 càpsules.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 2018, Nutralie s'ha dedicat a transformar i millorar el sector dels suplements alimentaris mitjançant fórmules completes, enfocades en el benestar integral de les persones. La missió de Nutralie és acompanyar els seus clients en el camí cap a un benestar que millora tant la salut física com mental, permetent gaudir plenament de la vida.


Nutralie, suplements d'avantguarda


Amb una ferma creença en la importància dels petits moments, com gaudir d'un viatge amb amics, llegir un llibre a la platja, practicar ioga o simplement desconnectar en la natura, Nutralie busca que els seus clients es sentin bé per dins i per fora, promovent un estat de benestar complet.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda