Preu reduït! FitoMg Balanç - FDB Laboratorios - 30 càpsules

FitoMg Balanç - FDB Laboratorios - 30 càpsules

211620

Nou

Potent suplement de magnesi, enriquit amb Glicina, Vitamina B6 i L-Taurina. Dissenyat per millorar la funció cerebral, combatre el cansament i optimitzar el rendiment esportiu és l'aliat perfecte per a un benestar integral.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

8,98€

IVA inclòs

11,23€ IVA inclòs

-20%

0,30 € / ud

Més informació

FitoMg Balanç FDB Laboratoris

El teu aliat en rendiment i benestar. Potencia la teva vida, optimitza el teu esport.

Què és FitoMg Balance FDB Laboratoris?

FitoMg Balanç de FDB Laboratoris és la solució al dèficit de magnesi , un dels minerals més escassos a la nostra dieta a causa de l'esgotament del sòl de cultiu. No és només un complement de magnesi, sinó una fórmula potenciada amb Glicina, Piridoxal-5-fosfat (Vitamina B6) i L-Taurina. Aquests ingredients, en conjunt, treballen per millorar la funció cerebral i reduir la sensació de cansament i fatiga.

El magnesi és essencial per al benestar general. Afavoreix l' òptim funcionament muscular, contribueix a una oxigenació adequada i és fonamental per a la salut cardiovascular. La seva carència es pot traduir en símptomes com rampes, dolors musculars, irritabilitat i altres alteracions.

En l'àmbit esportiu, el magnesi té una importància especial. Durant l'exercici, el cos demana fins a un 20% addicional de magnesi per gestionar el sucre i eliminar l'àcid làctic acumulat als músculs, que és la causa principal de dolor durant un entrenament. Diversos estudis han confirmat que la suplementació amb magnesi millora el rendiment, tant en atletes professionals com en amateurs, gent gran i persones amb malalties cròniques.

Ingredients:

Citrat de Magnesi, Bisglicinat de Magnesi, L-Glicina. L-Taurina, antiaglomerant (sals de magnesi d'àcids grassos), Vitamina B6 (piridoxina 5-fosfat). Agent de recobriment (hidroxipropilmetilcel·lulosa). Càpsula vegetal.

Composició (per càpsula):

  • 200 mg de bisglicinat de magnesi.
  • 200 mg de citrat de magnesi.
  • 100 mg de L-Glicina.
  • 100 mg de taurina.
  • 3 mg de vitamina B6.

Com es fa servir FitoMg Balance FDB Laboratoris?

Prendre de 1 a 3 càpsules al dia.

Presentació:

Envàs de 30 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda