Fabricante:

Kiroot Kiroot

Mag-root Basic - Kiroot - 120 càpsules

224101

Nou

Mag-root Basic és un complement alimentari basat en citrat de magnesi i bisglicinat de magnesi per donar suport a la funció muscular, la salut òssia i l'equilibri d'electròlits.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

22,00€

IVA inclòs
0,18 € / ud

Més informació

Mag-root Basic Kiroot

El teu aliat per a un cos equilibrat i fort.

Què és Mag-root Basic Kiroot?

Mag-root Basic és un complement alimentari que incorpora citrat de magnesi i bisglicinat de magnesi . Aquestes dues formes orgàniques de magnesi són conegudes per la bona tolerància i l'absorció excel·lent per part de l'organisme.

El citrat de magnesi pot tenir un efecte digestiu suau a dosis més altes, però és generalment ben tolerat. El bisglicinat de magnesi s'absorbeix eficientment i és particularment suau per a l'estómac. El magnesi és un mineral essencial per al funcionament correcte de l'organisme: contribueix al funcionament normal dels músculs, manté la salut d'ossos i dents, ajuda al metabolisme energètic normal i equilibra els electròlits.

Ingredients:

Citrat de magnesi anhidre; bisglicinat de magnesi 11,7%; agent de recobriment (hidroxipropilmetilcel·lulosa)*; agent de càrrega (cel·lulosa microcristal·lina); antiaglomerant (estearat de magnesi vegetal).

Composició:

Ingredients funcionals 2 càpsules
Citrat de magnesi anhidre 880 mg
Bisglicinat de magnesi 683,76 mg

Com es fa servir Mag-root Basic Kiroot?

Prendre dues (2) càpsules al dia després d'un dels àpats amb un got d'aigua o segons les indicacions del professional de salut.

Presentació:

Envàs de 120 càpsules.

Brand

Kiroot: energia i vida a través de les arrels. Això ofereix Kiroot, una cura de la salut des de l'interior, respectant al màxim el que som com a ésser humà: un equilibri òptim entre la salut i la vida moderna, on el benestar va més enllà de l'absència de malaltia.


El principi energètic i espiritual de Kiroot


Fem referència al principi energètic i espiritual, a l'essència divina que forma part de tot ésser viu que confereix vida al que és inert.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda