Fabricante:

Kiroot Kiroot

KocoMag - Kiroot - 60 càpsules

224099

Nou

KocoMag és un complement que ofereix tres formes orgàniques de magnesi per donar suport a la funció psicològica normal, el funcionament correcte del sistema nerviós i reduir la fatiga.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

25,00€

IVA inclòs
0,42 € / ud

Més informació

KocoMag Kiroot

Magnesi en harmonia per al benestar mental i físic.

Què és KocoMag Kiroot?

KocoMag és un complement alimentari enriquit amb acetil taurat de magnesi, malat de magnesi i taurat de magnesi, dissenyat per proporcionar una forma orgànica de magnesi d'alta biodisponibilitat i excel·lent tolerància per a l'aparell digestiu .

Cadascun d'aquests components de magnesi té propietats úniques: l'acetil taurat de magnesi és reconegut per la seva fàcil assimilació per l'organisme, el malat de magnesi és conegut per la seva excel·lent tolerància, i el taurat de magnesi, enllaçat amb la taurina, un aminoàcid essencial, és notable per la manca d'efectes adversos en el sistema gastrointestinal.

El magnesi és un mineral clau en moltes funcions corporals, incloent-hi la funció psicològica normal, el funcionament correcte del sistema nerviós, i pot ajudar a alleujar el cansament i la fatiga.

Ingredients:

ATA Mg® acetil taurat de magnesi, malat de magnesi 15% granular; taurat de magnesi 8%; agent de recobriment (hidroxipropilmetilcel·lulosa)*; agent de càrrega (cel·lulosa microcristal·lina); antiaglomerant (estearat de magnesi vegetal). *component de la càpsula. ATA Mg® és una marca registrada de Synapharm SA

Composició:

Ingredients funcionals 2 càpsules
ATA Mg® acetil taurat de magnesi 800 mg
Malat de magnesi 15% Mg granular 315,2 mg
Taurat de magnesi 8% Mg 300 mg
Magnesi total 120mg

Com es fa servir KocoMag Kiroot?

Prendre dues (2) càpsules al dia després d'un dels àpats amb un got d'aigua o segons les indicacions del professional de salut.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Brand

Kiroot: energia i vida a través de les arrels. Això ofereix Kiroot, una cura de la salut des de l'interior, respectant al màxim el que som com a ésser humà: un equilibri òptim entre la salut i la vida moderna, on el benestar va més enllà de l'absència de malaltia.


El principi energètic i espiritual de Kiroot


Fem referència al principi energètic i espiritual, a l'essència divina que forma part de tot ésser viu que confereix vida al que és inert.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda