Fabricante:

Khadi Khadi

Màscara capil·lar Amla - Khadi - 50 grams

224505

Nou

La Màscara Capil·lar Amla de Khadi enforteix, dóna volum i revitalitza el teu cabell. Amb el poder de l'Amla 100% pur, combat la caiguda i l'encaniment, mentre aporta una brillantor radiant. Ideal abans de tenyir per potenciar el color.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

8,95€

IVA inclòs
17,90 € / 100 g

Més informació

Màscara capil·lar Amla Khadi

El poder ancestral de l'Amla per a un cabell radiant.

Què és Mascareta capil·lar Amla Khadi?

Descobriu l'autèntic poder de l'Amla amb la Mascareta Capil·lar de Khadi. Aquesta fórmula ayurvèdica tradicional no només enforteix les arrels del cabell, evitant la caiguda i potenciant el creixement , sinó que també proporciona un volum i una brillantor incomparables . El secret darrere aquesta mascareta és la combinació de l'efecte Khadi Trinity:

  1. Herbes medicinals índies seleccionades a mà que, en la combinació, amplifiquen els seus beneficis individuals.
  2. Inspirada en receptes ayurvèdiques autèntiques que s'han transmès al llarg de les generacions.
  3. Elaborada mitjançant un meticulós procés tradicional que garanteix una finor única.

En aplicar aquesta màscara rica a Amla 100% pura, sentiràs com el teu cabell i cuir cabellut es revitalitzen. L'Amla, també conegut com la "grosella espinosa índia", és reverenciat a Ayurveda com el "fruit de l'eterna joventut i bellesa", sent una font inigualable de vitamina C, antioxidants i minerals . El seu impacte als cabells és transformador, combatent la caiguda i l'envelliment prematur, aportant nutrició i una brillantor espectacular. Si busques resultats encara més impressionants, utilitza la màscara capil·lar The Power of Amla abans de tenyir el teu cabell amb els tints naturals de Khadi. Potenciaràs la fixació del color, obtenint un matís vibrant i durador.

Ingredients:

Emblica Officinalis Fruit Powder*.

* procedent de cultius ecològics.

Com es fa servir Mascareta capil·lar Amla Khadi?

  • Posar una quantitat corresponent al llarg del teu cabell en un bol i remoure la delicada pols amb aigua tèbia fins que tingui una textura fina. Un sobre és aproximadament una aplicació per a cabells de longitud mitjana.
  • Renteu els cabells i esteneu la màscara amb les mans sobre els cabells assecats amb tovallola.
  • Després, embolica els cabells amb una tovallola fosca i deixa que la màscara per als cabells The Power of Amla actuï entre 10 i 30 minuts, depenent de la intensitat de cura desitjada. Ara comença la màgia!
  • Esbandida la màscara a fons amb aigua tèbia. I llest!

Consells de seguretat: No aplicar sobre ferides obertes i evitar el contacte directe amb els ulls. La pols en pols és molt fina, no la respiri.

Presentació:

Envàs de 50 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 2007 oferint receptes aiurvèdiques úniques basades en la saviesa ancestral. Khadi Naturprodukte és la fusió perfecta de la tradició aiurvèdica amb els estàndards moderns de qualitat certificada.


Khadi, la màgia de l'Ayurveda en cosmètica


Els seus valors es sustenten en la tradició, ètica, integritat i respecte per la natura. Khadi Naturprodukte és sinònim de l'autèntica medicina Ayurveda de l'Índia.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda