Fabricante:

Khadi Khadi

Màscara capil·lar Brillantor profunda Shikakai - Khadi - 50 grams

224506

Nou

La Mascareta Capil·lar Shikakai de Khadi és la teva aliada per a un cabell suau, brillant i saludable. Una recepta ayurvèdica mil·lenària, 100% natural i vegana, que repara, protegeix i condiciona els teus cabells sense químics agressius.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

8,95€

IVA inclòs
17,90 € / 100 g

Més informació

Màscara capil·lar Brillantor profund Shikakai Khadi

Brillantor natural, tradició ayurvèdica. El secret del Shikakai.

Què és Mascareta capil·lar Brillantor profund Shikakai Khadi?

La Màscara Capil·lar Shikakai de Khadi és un tresor ocult de la tradició ayurvèdica, dissenyada específicament per transformar el teu cabell des de la seva arrel fins a les puntes . Aquesta fórmula ancestral, el principal ingredient de la qual és el Shikakai en pols , no només neteja delicadament , sinó que també actua com un poderós condicionador , atorgant-li al teu cabell una suavitat inigualable i una facilitat de maneig que enlluernarà .

Més enllà d'aportar suavitat, el Shikakai és conegut per les propietats curatives, especialment quan es tracta de puntes obertes. Amb un ús constant d'aquesta màscara, no només podràs prevenir aquest problema comú, sinó també reparar el dany existent, aconseguint un cabell que es veu i se sent saludable, des de l'arrel fins a la punta .

Però, què fa que aquesta màscara sigui veritablement especial? El compromís amb l'autenticitat i la salut. Cada ingredient ha estat seleccionat amb cura seguint una recepta mil·lenària, garantint un producte 100% natural i 100% vegà. A més, en estar lliure de silicones i sulfats, el teu cabell estarà protegit de químics agressius, permetent lluir una brillantor profunda i natural.

Ingredients:

Acàcia Concinna Fruit Powder*.

* procedent d'agricultura ecològica.

Com es fa servir Màscara capil·lar Brillantor profund Shikakai Khadi?

Barrejar 1-2 cullerades de Shikakai en pols KHADI amb aigua calenta per obtenir una pasta suau i homogènia. Esbandir amb aigua.

Presentació:

Envàs de 50 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 2007 oferint receptes aiurvèdiques úniques basades en la saviesa ancestral. Khadi Naturprodukte és la fusió perfecta de la tradició aiurvèdica amb els estàndards moderns de qualitat certificada.


Khadi, la màgia de l'Ayurveda en cosmètica


Els seus valors es sustenten en la tradició, ètica, integritat i respecte per la natura. Khadi Naturprodukte és sinònim de l'autèntica medicina Ayurveda de l'Índia.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda