Fabricante:

Khadi Khadi

Màscara capil·lar Neteja profunda Carbó activat d'Amla - Khadi - 50 grams

224507

Nou

Mascareta Capil·lar amb Carbó Activat d'Amla de Khadi: un detox capil·lar ayurvèdic, purifica i prepara els teus cabells per a tints naturals. Sense químics, només puresa mil·lenària.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

8,95€

IVA inclòs
17,90 € / 100 g

Més informació

Màscara capil·lar Neteja profunda Carbó activat d'Amla Khadi

Reviu la puresa ancestral. Desintoxica i renova el teu cabell amb en Khadi.

Què és Mascareta capil·lar Neteja profunda Carbó activat d'Amla Khadi?

La Mascareta Capil · lar Desintoxicant amb Carbó Activat d' Amla de Khadi és un veritable elixir de puresa per al teu cabell . Basada en tradicions ayurvèdiques mil·lenàries, aquesta màscara combina la intensitat purificadora del carbó activat amb les propietats nutritives de l'Amla, oferint una neteja profunda i revitalitzadora per als teus cabells i cuir cabellut .

En un món on els cabells estan constantment exposats a productes químics i contaminants, és fonamental oferir-li un respir. Aquest tractament s'encarrega d'eliminar tot rastre de residus, incloent-hi silicones i productes de fixació sintètics, deixant el cabell fresc, lleuger i completament lliure d'impureses.

A més, si estàs considerant tenyir el teu cabell amb els Tints Vegetals Khadi, aquesta màscara actua com el pretractament ideal, preparant el teu cabell perquè absorbeixi de manera uniforme i efectiva els pigments vegetals.

Aquest viatge desintoxicant s'aconsegueix gràcies a una recepta 100% natural i 100% vegana, lliure de silicones i sulfats. Amb cada aplicació, no només estàs netejant el teu cabell, sinó també connectant-te amb tradicions antigues que han cuidat la bellesa de generacions.

Ingredients:

Sapindus Mukurossi Fruit Powder*, Emblica Officinalis Fruit Charcoal Powder*.

*procedent d'agricultura ecològica.

Com es fa servir Màscara capil·lar Neteja profunda Carbó activat d'Amla Khadi?

1. Posa una quantitat corresponent a la longitud del teu cabell en un bol i remena la delicada pols amb aigua tèbia fins que tingui una textura fina. Un sobre és aproximadament una aplicació per a cabells de longitud mitjana.

2. Humiteja el teu cabell i aplica la màscara al cuir cabellut i en tota la longitud del cabell. Podeu utilitzar un raspall o massatge la màscara amb les mans. Es recomana començar a les arrels i continuar a la cabellera per assegurar-nos que es cobreix tot el nostre cabell.

3. Quan tot estigui cobert, es col·loca una tovallola sobre les espatlles, per si de cas, i deixa la màscara capil·lar actuar durant 30 minuts. Ara comença la màgia.

4. Esbandida bé la màscara capil·lar Neteja profunda amb aigua tèbia.

5. Ara està llest els cabells per a la seva aplicació de color khadi.

Presentació:

Envàs de 50 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 2007 oferint receptes aiurvèdiques úniques basades en la saviesa ancestral. Khadi Naturprodukte és la fusió perfecta de la tradició aiurvèdica amb els estàndards moderns de qualitat certificada.


Khadi, la màgia de l'Ayurveda en cosmètica


Els seus valors es sustenten en la tradició, ètica, integritat i respecte per la natura. Khadi Naturprodukte és sinònim de l'autèntica medicina Ayurveda de l'Índia.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda