Preu reduït! Mascareta amb Argan i Murmuru Bio - Irati - 150 ml

Fabricante:

Irati Irati

Mascareta amb Argan i Murmuru Bio - Irati - 150 ml

225141

Nou

Nutrició i suavitat profunda per a un cabell radiant.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

14,13€

IVA inclòs

15,70€ IVA inclòs

-10%

9,42 € / 100 ml

Més informació

Mascareta amb Argan i Murmuru Bio Irati

Resplandor natural, cura profunda.

Què és Mascarilla amb Argan i Murmuru Bio Irati?

La Mascareta amb Argan i Murmuru Bio Irati es presenta com un tractament capil·lar intensiu dissenyat per revitalitzar i condicionar profundament el cabell .

Amb el poder nutritiu de l'oli d'argan, conegut per les seves propietats hidratants i reparadores , i l'efecte suavitzant del murmuri, aquesta màscara torna al cabell la seva vitalitat natural, deixant-lo suau, brillant i manejable . La seva fórmula rica i cremosa penetra a cada fil per nodrir-la des de l'interior, reforçant l'estructura capil·lar i prevenint el trencament. Ideal per a tots els tipus de cabell, però especialment per a aquells que requereixen un extra d'hidratació i cura .

Ingredients:

Aigua, oli de jojoba*, oli de coco*, glicerina vegetal, oli d'argan*, estearamidopropil dimetilamina, fulles d'àloe vera* extracte, flors de camamilla dolça* extracte, mantega de murumuru*, sesquistearat de metil glucosa, alcohol*, proteïna de blat hidrolitzat, àcid làctic, alcohol cetílic, oli essencial de lavanda*, oli essencial d'escorça de taronja dolça*, alcohol bencílic, goma xantana, oli essencial de menta piperita*, àcid dihidroxiacètic, sorbat potàssic, tocoferol (vita .

* Ingredients procedents d'agricultura ecològica.
Sense colorants, ni perfums sintètics. Sense parabens.

Com es fa servir Mascarilla amb Argan i Murmuru Bio Irati?

Ús extern.

Aplicar sobre el cabell mullat i escorregut després del rentat. Repartiu el producte des de la part mitjana del cabell cap a les puntes, evitant el contacte amb l'arrel. Deixar actuar durant uns minuts i esbandir amb aigua abundant.

Es recomana aplicar la màscara de 1 a 2 cops per setmana, encara que en períodes de major agressió per als cabells, com durant l'estiu, es pot utilitzar amb més freqüència.

Presentació:

Envàs de 150 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 2002, Irati ha estat oferint complements alimentaris dissenyats amb integritat i basats en la recerca clínica. Irati és una marca pionera en l'elaboració de productes naturals basats en la fitoteràpia.


Irati, complements alimentaris de qualitat


Els seus valors es basen en la proximitat, serietat, honestedat, transparència i passió pel benestar. Irati és líder a Europa en complements alimentaris naturals.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda