Fabricante:

Algologie Algologie

Mascareta Capil·lar Revitalitzant - Algologie - 200 ml

224695

Nou

Tractament hidratant intensiu amb esbandit per a cabells secs o danyats. Formulada amb mantega de karité, oli de coco, oli d'alvocat i extractes fruiters, hidrata i condiciona el cabell aportant frescor, lluminositat i vitalitat.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

12,17€

IVA inclòs
6,09 € / 100 ml

Més informació

Mascareta Capil·lar Revitalitzant Algologie

Revitalitza el teu cabell sec o malmès amb la Mascareta Capilar Revitalitzant d'Algologie.

Què és Mascarilla Capilar Revitalitzant Algologie?

La Mascareta Capil·lar Revitalitzant d'Algologie és un tractament hidratant intensiu amb aclarit, dissenyat especialment per a cabells secs o danyats .

Aquesta màscara està formulada amb ingredients naturals i altament nutritius com la mantega de karité, oli de coco, oli d'alvocat i extractes fruiters, que treballen en conjunt per hidratar i condicionar profundament els cabells .

La seva acció nutritiva aporta frescor, lluminositat i vitalitat al teu cabell , deixant-lo suau, brillant i saludable. A més, la seva fórmula lleugera no endureix els cabells i s'aclareix fàcilment. És el tractament perfecte per donar un mim extra al teu cabell i tornar-li la seva salut i bellesa natural.

Ingredients actius:

Oli de coco ressò, oli d'alvocat, extractes fruiters, mantega de karité.

Com es fa servir Màscara Capil·lar Revitalitzant Algologie?

Es recomana aplicar sobre el cabell mullat després del xampú. Deixar actuar entre 3 i 5 minuts i esbandir amb aigua abundant.

Presentació:

Envàs de 200 ml.

Brand

Des dels seus inicis, Algologie International® ha combinat coneixements ancestrals amb les últimes tecnologies científiques per desenvolupar una àmplia gamma de productes naturals.


Algologie, naturalesa i ciència en harmonia


Els valors d'Algologie es basen en la tradició, innovació, qualitat i autenticitat. Són una marca líder en la incorporació d'algues de qualitat als seus productes.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda