Fabricante:

Solanie Solanie

Màscara Negra - Solanie - 75 ml

224577

Nou

Una fusió d'argila i carbó en una textura cremosa que extreu impureses profundes i promou la renovació cel·lular deixant la pell lluminosa i rejovenida.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

11,50€

IVA inclòs
15,33 € / 100 ml

Més informació

Màscara Negra Solanie

Solanie Mascarilla Negra, l'essència de la purificació i rejoveniment.

Què és Mascareta Negra Solanie?

La Mascareta Negra Solanie representa una alquímia perfecta de la natura i la innovació cosmètica. Pensada per aquelles pells que requereixen un extra de cura i rejoveniment , aquesta màscara es destaca per la seva textura cremosa i rica que aporta benestar des del primer contacte.

La clau de la seva eficàcia rau en una combinació magistral d'argila i carbó . L'argila, amb les seves propietats netejadores mil·lenàries, treballa meticulosament a la superfície de la pell, mentre que el carbó actua com un potent imant, atraient i eliminant les impureses més profundes , aquelles que solen quedar atrapades als porus i que són difícils d'eradicar . Junts, creen un sistema de neteja de doble acció, garantint una pell més clara, fresca i revitalitzada.

Més enllà de la neteja, la Mascareta Negra Solanie també és un agent promotor de la renovació cel·lular. Això significa que no només es desfà de les impureses, sinó que també afavoreix la regeneració de noves cèl·lules, cosa que condueix a una pell més lluminosa, uniforme i jove . Després del seu ús, la pell no només se sent purificada, sinó que també es redescobreix suaument revitalitzada, radiant i amb una aparença més saludable.

Ingredients:

Aqua, Kaolin, Glycerin, Bentonite, Glyceryl, Stearate SE, Sorbitol. Polysorbat 20, Cl 77499, Panthenol, Glyceryl Stearate, Magnesium Aluminum Silicate, PEG-100 Stearate, Xanthan Gum, Charcoal Powder, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, 1,2-Hexanediol, Propanediol, us Fruit/Leaf Extract, Citrus Llimon Fruit Extract, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Extract, Saccharum Officinarum Extract, lllicium Verum Fruit Extract, Glycine, Serine, Glutamic Acid, Aspartic Acid, Leucine, Alanine, Lysine, Arginine, Tyrosine Isoleucine, Histidine, Methionine, Cysteine, Sodium Hyaluronate, Parfum, Alpha-Isomethyl lonone, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Linalool.

Com es fa servir Màscara Negra Solanie?

Després de netejar la cara, apliqueu una capa uniforme de la màscara sobre la pell seca, evitant l'àrea dels ulls i els llavis. Deixar actuar durant 15-20 minuts o fins que estigui completament sec, després esbandir bé amb aigua tèbia. Utilitzeu 1-3 vegades a la setmana

Advertiments:

Només per a ús extern. Mantingues-ho fora d'abast dels nens. Evitar contacte amb els ulls.

Presentació:

Envàs de 75 ml.

Brand

Des de 1936, proporcionant solucions de bellesa i nutrició per al cos i l'ànima. Solanie va originar-se quan Mihaly Pito, farmacèutic, va decidir embellir el cos i nodrir l'ànima com la seva vocació més enllà de la curació.


Solanie, nodrint el cos i l'ànima amb qualitat


Els seus valors es basen en la dedicació, passió i la cerca constant d'embellir i nodrir. Des de la farmàcia més bella de Baja, han esperat amb portes obertes no només als que busquen curació, sinó també als que desitgen embellir-se.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda