Fabricante:

Lagrimus Lagrimus

Mel amb Gingebre - Lagrimus - 450 grams

223342

Nou

Mel amb gingebre Lagrimus: deliciosa i saludable combinació de mel, gingebre, xarop d'avet i llimona. Article artesanal i sostenible. Envàs de 450 grams.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,32€

IVA inclòs
2,74 € / 100 g

Més informació

Mel amb Gingebre Lagrimus

La mel amb gingebre Lagrimus és una opció saludable i deliciosa per a aquells que busquen un endolcidor natural amb propietats medicinals comprovades, a més d'una opció versàtil per a la cuina.

Què és Mel amb Gingebre Lagrimus?

La mel amb gingebre Lagrimus és el resultat d'un procés artesanal acuradament elaborat que combina mel, gingebre, xarop d'avet i llimona. El resultat és un producte natural i deliciós que ofereix una experiència culinària única i saludable . El gingebre afegeix un toc picant a la mel, mentre que el xarop d'avet i la llimona suavitzen el seu sabor, creant una combinació harmoniosa de sabors.

El compromís de Lagrimus amb la qualitat i la sostenibilitat es reflecteix a cada flascó de mel amb gingebre que produeixen. Només utilitzen ingredients naturals de la més alta qualitat, assegurant-se que cada lot de mel amb gingebre sigui únic i estigui fet a mà.

Ingredients:

Mel, Gingebre, Xarop d'Avet i Llimona.

Informació nutricional (100 grams):

Valor Energètic 328 kcal
Greixos <0,5 g
de les quals, saturades <0,1 g
Hidrats de carboni 82 g
dels quals, sucres 80,6 g
Proteïnes <0,5 g
Sal 0 g

Com es consumeix Mel amb Gingebre Lagrimus?

La mel amb gingebre Lagrimus es pot consumir de diverses maneres. Es pot utilitzar com a edulcorant natural en begudes, com ara te, infusions o llimonada. També es pot utilitzar per donar sabor a les postres, com en pastissos o iogurts. A més, la seva combinació de mel, gingebre, xarop d'avet i llimona la converteix en una opció saludable i saborosa per amanir amanides i plats salats.

Presentació:

Envàs de vidre de 450 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda