Preu reduït! Ginkgo Plus - Pure Encapsulations - 60 càpsules

Ginkgo Plus - Pure Encapsulations - 60 càpsules

224173

Nou

Complement alimentari amb vitamines, zinc i extracte de ginkgo biloba que contribueix a la funció cognitiva i psicològica normal.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

37,17€

IVA inclòs

43,49€ IVA inclòs

-14%

0,62 € / ud

Més informació

Ginkgo Plus Pure Encapsulations

Nutrició essencial per a la teva ment

Què és Ginkgo Plus Pure Encapsulations?

Ginkgo Plus és un complement alimentari que combina vitamines, zinc i extracte de ginkgo biloba per afavorir la funció cognitiva i psicològica .

Conté vitamina B6, vitamina B12 i folats, que són vitals per al normal funcionament psicològic . Aquestes vitamines també juguen un paper essencial en el procés de divisió cel·lular i contribueixen a la reducció del cansament i la fatiga .

A més, aquest complement inclou zinc, un mineral que contribueix a la funció cognitiva normal i al metabolisme normal dels macronutrients . Finalment, la fórmula es completa amb extracte de ginkgo biloba, una planta coneguda per les seves propietats per millorar la memòria i la concentració .

Ingredients:

Agent de càrrega (cel·lulosa microcristal·lina), agent de recobriment (hidroxipropilmetilcel·lulosa), extracte de Ginkgo (Ginkgo biloba), citrat de zinc, piridoxal 5'-fosfat, L-metilfolat càlcic (Metafolin®), vitamina B1 metilcobalamina).

Composició (per 2 càpsules):

%VRN*
Extracte de Ginkgo 80 mg **
Vitamin B6 4 mg 286%
Vitamin B12 25 μg 1000%
Folats 300 μg 150%
Zinc 5 mg 50%

*VRN: Valors de Referència de Nutrients. **VRN: no establert.

Com es fa servir Ginkgo Plus Pure Encapsulations?

Prendre 1 càpsula dues vegades al dia entre els àpats. No prendre durant l'embaràs o la lactància ni amb tractaments anticoagulants. Si teniu algun problema de salut o preneu algun medicament especialment ansiolítics, antidiabètics o anticonvulsius, consulteu el vostre professional de la salut abans d'usar aquest complement.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules vegetals.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda