Preu reduït! Serobrain - Bromatech - 24 càpsules

Fabricante:

Bromatech Bromatech

Serobrain - Bromatech - 24 càpsules

224098

Nou

Serobrain de Bromatech és un complement alimentari que combina antioxidants potents i vitamines per donar suport al funcionament normal del sistema nerviós i la funció psicològica.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

20,84€

IVA inclòs

22,00€ IVA inclòs

-5%

0,87 € / ud

Més informació

Serobrain Bromatech

Nutrició avançada per a un cervell saludable.

Què és Serobrain Bromatech?

Serobrain és un complement alimentari desenvolupat pel laboratori Bromatech, formulat amb ingredients antioxidants potents com Haematococcus pluvialis (Astaxantina), pebre negre i Vitamina E.

Aquests elements treballen conjuntament per protegir les cèl·lules del dany oxidatiu, vital en el manteniment d'una funció cognitiva saludable .

A més, Serobrain s'ha enriquit amb les vitamines B6 i C , essencials per al funcionament correcte del sistema nerviós i la funció psicològica normal.

La vitamina B6, en particular, és necessària per a la síntesi normal de la cisteïna i la vitamina C ajuda en el metabolisme energètic normal .

Aquesta cura equilibrada d'ingredients nutricionals converteix Serobrain en una opció ideal per donar suport a la salut del cervell i el benestar mental.

Ingredients:

Mantega de cacau; oli extra verge d'oliva (Olea europea L., fructus); gelatina (càpsula), vitamina C (àcid L-ascorbic); L-teanina; antiaglomerant: diòxid de silici; antioxidants: vitamina E (DL-alfa-tocoferol), vitamina E (acetat de DL-alfa tocoferil); oleoresina rica d'astanxantina de l'alga Haematococcus pluvialis; triglicèrids de cadena mitjana; agent de revestiment: hidroxipropilmetilcel·lulosa (càpsula); vitamina B6 (piridoxina hidroclorur); estabilitzant: glicerol; colorant: òxid de ferro (càpsula); extracte sec titulat de pebre negre (Piper nigrum L., fructus).

Composició:

Ingredients Per 2 càpsules %VRN**
Mantega de cacau 390 mg
Vitamina C 80 mg 100%
Teanina 50 mg
Oleorresina rica a Astaxantina 20 mg
De la qual Astaxantina 2 mg
Vitamina E 12 mg 100%
Vitamina B6 2 mg 142,9%
Extracte sec de Pebre negre 1 mg

Com es fa servir Serobrain Bromatech?

Es recomanen 2 càpsules al dia, després dels àpats, amb un got d'aigua.

Presentació:

Envàs de 24 càpsules.

Brand

Amb més de 25 anys d'història, Bromatech és un de les primeres empreses italianes a formular probiòtics de IV Generació de derivació humana.


Bromatech, probiòtics de derivació humana per a cuidar-te


Compten amb 17 productes elaborats a partir d'una llarga recerca per part de tècnics i científics, que verifiquen la seva eficàcia, qualitat i seguretat dels seus articles.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda