Fabricante:

Bromatech Bromatech

Crispagyn - Bromatech - 30 ml

224094

Nou

Crispagyn Bromatech, crema emol·lient i regeneradora amb Lactobacillus crispatus, afavoreix la salut urogenital mantenint l'equilibri de la flora íntima.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

18,00€

IVA inclòs
60,00 € / 100 ml

Més informació

Crispagyn Bromatech

Protegeix i regenera el teu benestar íntim amb el poder dels probiòtics.

Què és Crispagyn Bromatech?

Crispagyn Bromatech és una crema regeneradora i emol·lient excepcional que compta amb el probiòtic Lactobacillus crispatus.

Aquest probiòtic , part essencial de la Flora de Döderlein, exerceix un paper fonamental en la salut urogenital . La crema està dissenyada per mantenir l'equilibri i el benestar de l'àrea íntima, oferint una barrera protectora contra les infeccions i afavorint la regeneració de la pell .

L'ús regular de Crispagyn pot ajudar a mantenir un ambient saludable i protegir contra la irritació . La seva fórmula acuradament seleccionada ajuda a preservar la flora natural i contribueix a un benestar íntim a llarg termini.

Ingredients:

Ethylhexyl Palmitate, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Dicaprylyl Carbonat, Hyfrogenated Castor Oil, Silica, Maltodrextrin, Lactobacillus, Stearalkonium Hectorite, Tocopheryl Acetate, Sucrose, Propy Sodium Ascorbate, Sodium Citrate, Citric Acid.

Com es fa servir Crispagyn Bromatech?

Aplicar dos cops al dia una petita quantitat sobre la zona afectada. Només per a ús extern. Es recomana rentar-se les mans abans i després de laplicació.

Presentació:

Envàs de 30 ml.

Brand

Amb més de 25 anys d'història, Bromatech és un de les primeres empreses italianes a formular probiòtics de IV Generació de derivació humana.


Bromatech, probiòtics de derivació humana per a cuidar-te


Compten amb 17 productes elaborats a partir d'una llarga recerca per part de tècnics i científics, que verifiquen la seva eficàcia, qualitat i seguretat dels seus articles.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda