Preu reduït! Sècuril - Laboratorios Abad - 30 càpsules

Sècuril - Laboratorios Abad - 30 càpsules

191791

Nou

Complement alimentari que estimula la flora bífida endògena, oferint alleugeriment de problemes digestius i millorant l'absorció de nutrients essencials. Beneficis evidents des dels primers dies.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

16,18€

IVA inclòs

22,72€ IVA inclòs

-28%

0,54 € / ud

Més informació

Sécuril Laboratoris Abad

Reinventant la salut digestiva, d'endins cap a fora

Què és Sécuril Laboratorios Abad?

Sécuril de Laboratorios Abad és un innovador complement alimentari dissenyat específicament per abordar diverses preocupacions relacionades amb la salut digestiva . Ideal per a aquells que busquen un control de pes saludable, alleugeriment de digestions pesades i lentes, reducció de la sensació de inflor i una millora en la regulació de la motilitat intestinal . La seva fórmula avançada és particularment beneficiosa per a gent gran amb problemes digestius i per a aquells amb infeccions gastrointestinals.

L'enfocament de Sécuril és revolucionari al món probiòtic. En lloc de simplement proporcionar al cos ceps exògens, Sécuril se centra a estimular la flora bífida endògena pròpia de cada individu . Com les nostres empremtes dactilars, la flora bífida de cada persona és única i adquirida en néixer. Sécuril treballa per equilibrar aquest delicat ecosistema, fomentant el creixement dels nostres bacteris bífids naturals i reduint els bacteris indesitjables, responsables de problemes digestius com flatulències i olors desagradables.

A més, els bacteris propiònics a Sécuril, a través de l'àcid propiònic, realcen l' absorció de nutrients essencials, potenciant l'assimilació de minerals com calci, magnesi i ferro . Aquests beneficis es manifesten ràpidament, oferint alleujament i benestar des dels primers dies de tractament.

Ingredients:

Per a 4 càpsules: Espersant: goma d'acàcia biològica, càpsula vegetal hydroxypropylmethylcellulose - Propionibacterium freudenreichii (20 mil milions de bacteris).

Com es fa servir Sécuril Laboratorios Abad?

En cas de trànsit normal o lent:

Prendre 2 càpsules al dia, cada dia.

En cas de trànsit accelerat:

Prendre 4 càpsules al dia, cada dia.

Presentació:

Envàs de 30 càpsules.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda