Preu reduït! Probiotics - Robis Laboratorios - 30 càpsules

Probiotics - Robis Laboratorios - 30 càpsules

224080

Nou

Probiotics Robis és un suplement dietètic amb vitamina C i calci, dissenyat per reforçar el sistema immunitari i promoure una digestió saludable.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

14,41€

IVA inclòs

21,25€ IVA inclòs

-32%

0,48 € / ud

Més informació

Probiotics Robis Laboratoris

Immunitat reforçada i digestió optimitzada en un sol suplement.

Què és Probiotics Robis Laboratorios?

Probiotics Robis és un complement dietètic que incorpora vitamina C i calci a la seva fórmula . Aquest complement està dissenyat per contribuir al funcionament correcte del sistema immunològic , gràcies a la vitamina C, una vitamina essencial coneguda pel seu rol en la fortalesa i eficàcia del sistema immunològic.

El calci, per altra banda, juga un paper crucial en el funcionament dels enzims digestius . Un sistema digestiu saludable i un sistema immunològic fort són fonamentals per al benestar general del cos.

La combinació de vitamina C i calci a Probiotics Robis brinda una doble funció: reforça el sistema immunològic i promou una digestió saludable. La presentació en càpsules fa que la seva ingesta sigui còmoda i fàcil d'incorporar a la rutina diària.

Ingredients:

Carbonat càlcic, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus paracasei CNCM I-4034, Bifidobacterium breu CNCM I-4035, Bifidobacterium longum ES1, càpsula vegetal (Hipromelosa), FOS (Fruc-Vic o)

Com es fa servir Probiotics Robis Laboratorios?

Prendre una càpsula al dia amb una quantitat suficient d'aigua o altre líquid que no estigui calent, preferiblement al matí i en dejú.

Presentació:

Envàs de 30 càpsules de 625 mg.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda