Preu reduït! Animal Parade Probiotic - Natures Plus - 30 comprimits

Fabricante:

Natures Plus Natures Plus

Animal Parade Probiotic - Natures Plus - 30 comprimits

223477

Nou

Probiòtics i fibres prebiòtiques naturals adaptat a la microbiota dels nens, amb beneficis a nivell digestiu i immunitari.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

21,12€

IVA inclòs

24,85€ IVA inclòs

-15%

0,70 € / ud

Més informació

Animal Parade Probiotic Natures Plus

Comprimits masticables sabor fruits del bosc. Sense gluten, llet i lactosa

Què és Animal Parade Probiotic Natures Plus?

Complement alimentari de probiòtics i fibres prebiòtiques naturals adaptat a la microbiota dels nens, amb beneficis a nivell digestiu i immunitari.

Animal Parade Probiotic regenera i reequilibra la microbiota gràcies a l'aportació de 7.000 milions de bacteris probiòtics, amb ceps específics per al benestar digestiu

Determinats factors de risc (naixements per cesària, ús d'antibiòtics, antecedents familiars i/o exposició a ambients contaminats) comporten nivells reduïts de bacteris saludables a l'intestí en la infància.

És després de la presa de medicaments com els antibiòtics que la delicada microbiota infantil queda malmesa i alguns dels ceps propis del nen es perden de forma irreversible.

De fet, l'administració d'antibiòtics durant els primers anys de vida pot tenir un rol profund en el desenvolupament de la microbiota a través de 4 grans mecanismes (la pèrdua de taxes clau, la pèrdua de diversitat general, els canvis en les capacitats metabòliques i el sobrecreixement de patògens,...)

Nature's Plus ofereix una solució completa i natural que ajuda en la recuperació de ceps bacterians beneficiosos i afavoreix el confort digestiu dels nens amb tendència a còlics.

Ingredients:

Edulcorant (xilitol), Complex de fibres (plàtan verd ( Musa paradisíaca ), goma d'acàcia ( Acàcia senegal ), arrel de xicoira ( Cichorium intybus ), proteïna d'arròs, potenciador del sabor (àcid cítric), aromes naturals (gerds) , raïm), suc de remolatxa, barreja de bacteris beneficiosos que contribueixen a la diversitat del micro bioma ( Bifidobacterium breve , Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus NCIMB 30333 , Lactococcus lactis, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus casei, Lactobacillus bulgaricus, Lacte bacillus brevis, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium bifidum, Streptococcus thermophilus , LA85, Bacillus coagulans, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium bifidum (ST1778), Ceps específics de bacteris beneficiosos ( P. pentosaceus KABP TM -041, B. longum KABP TM -042).

Com es pren Animal Parade Probiotic Natures Plus?

Prendre 1 comprimit masticable al dia o segons recomanació professional

Presentació:

Envàs de 30 comprimits.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda