DieDam Probiòtic - DieDam - 30 càpsules

218992

Nou

Combinació de soques bacterianes vives i liofilitzades per a la salut intestinal. Sense GMO per a una digestió i benestar òptims.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

9,74€

IVA inclòs
0,32 € / ud

Més informació

DieDam Probiòtic

DieDam Probiòtic: Equilibri Natural per a la teva Salut Digestiva.

Què és DieDam Probiòtic?

DieDam Probiòtic és un complement alimentari avançat, formulat a partir d'una combinació única de diferents ceps de bacteris probiòtics acuradament seleccionats .

Aquests bacteris, vius i preservats mitjançant el procés de liofilització, mantenen la seva efectivitat i estabilitat, assegurant la seva activitat beneficiosa a l'organisme. Aquest suplement no conté organismes modificats genèticament, cosa que garanteix una opció natural i segura per a la salut intestinal.

DieDam Probiòtic està dissenyat per millorar la flora intestinal, donar suport a la digestió saludable i enfortir el sistema immunològic . És ideal per a persones que busquen mantenir un equilibri intestinal òptim i un benestar general. La seva formulació especialitzada el converteix en un aliat efectiu per a la salut digestiva i contribueix a un estil de vida saludable i equilibrat.

Ingredients:

Per càpsula: Maltodextrines de blat de moro, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium breu, Bifidobacterium infantis i Streptococcus thermophi. Composició de la coberta de la càpsula: Hidroxipropilmetilcel·lulosa.

Com es fa servir DieDam Probiòtic?

Es recomana prendre 1 càpsula al dia, preferentment després dels àpats.

Presentació:

Envàs de 30 càpsules.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten

Brand

Coneix la nostra línia de productes d'herbolari en línia. Els millors de productes naturals per cuidar el teu cos a la nostra farmàcia en línia.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda