Preu reduït! Diphilus Sakbiotic - Sakai - 15 sticks

Fabricante:

Sakai Sakai

Diphilus Sakbiotic - Sakai - 15 sticks

223843

Nou

Complement alimentari que combina FOS, un complex de nou ceps probiòtics i Bifidobacterium infantis per recolzar la salut i l'equilibri de la flora intestinal, promovent així la salut digestiva i el benestar general.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

9,59€

IVA inclòs

10,65€ IVA inclòs

-10%

0,64 € / ud

Més informació

Diphilus Sakbiotic Sakai

Per a una flora intestinal saludable i un benestar general millorat.

Què és Diphilus Sakbiotic Sakai?

Diphilus Sakbiotic és un complement alimentari dissenyat per donar suport a la salut de la teva flora intestinal. Aquest producte ofereix una poderosa combinació d'ingredients que inclouen FOS (Fructooligosacàrids), un tipus de fibra prebiòtica que promou el creixement de bacteris beneficiosos a l'intestí; Megaflora 9 evo, un complex format per nou ceps probiòtics diferents que contribueixen a la diversitat ia l'equilibri de la flora intestinal ; i Bifidobacterium infantis, un cep probiòtic especialment beneficiosa per a la salut digestiva .

Aquests components treballen junts per ajudar a reequilibrar i protegir la flora intestinal , que és fonamental per a la salut en general, incloent-hi la digestió i l'absorció de nutrients, així com el funcionament del sistema immunològic. Diphilus Sakbiotic és, per tant, una opció excel·lent per a aquells que busquen donar suport a la seva salut intestinal i promoure un benestar general.

Ingredients:

Maltodextrina, fructoligosacàrids (Achicoria raiz), ferments làctics (Bifidobacterium infantis, maltodextrina, llet), Megaflora 9 evo (Midó de blat de moro, maltodextrina, fructooligosacàrids, inulina, dextrina de blat de moro, , Bifidobacterium làctis, Enterococcus faecium, Lactobacillus acidophilus, L. paracasei, L. plantarum, L. salivarius, Lactococcus lactis), enzim (amilasa), aroma vainilla en pols, sulfat de manganès).

Per dosi diària recomanada 1 estic de 5 g:

2.55 g maltodextrina, 2.39 g FOS (fructooligosacàrids), 160 x 10 ufc Bifidobacterium infantis, 50 x 10 ufc complex de 9 ceps probiòtics Megaflora 9 evo de les quals: Bifidobacterium lactis (x2 10 ufc, Lactobacillus acidophilus 7x10 ufc, L. paracasei 5x10 ufc, L. plantarum (x2) 13x10 ufc, L.salivarius 5x10 ufc, Lactococcus lactis 5x10 ufc. ufc=unitats formadores de colònies.

Com es fa servir Diphilus Sakbiotic Sakai?

Es recomana prendre 1 estic al dia. Es recomana prendre'l dissolt en un got d'aigua, suc o llet, o barrejat amb iogurt. És aconsellable un ús perllongat.

La seva presentació en pols permet barrejar el producte fàcilment amb iogurt i sucs. Això facilita la presa a nens i avis amb dificultat de deglució.

Presentació:

Envàs de 15 estics.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda