Preu reduït! Femiplus - Laboratorios Abad - 45 càpsules

Femiplus - Laboratorios Abad - 45 càpsules

224316

Nou

Femiplus és un complement alimentari de Laboratoris Abad a base de fitoestrògens, dissenyat per donar suport al benestar femení durant la menopausa.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,82€

IVA inclòs

15,83€ IVA inclòs

-19%

0,28 € / ud

Més informació

Femiplus Laboratoris Abat

El teu suport natural per al benestar femení a totes les etapes de la vida.

Què és Femiplus Laboratoris Abad?

Femiplus de Laboratoris Abad és un revolucionari complement alimentari de segona generació a base de fitoestrògens , una alternativa natural als estrògens .

Els fitoestrògens són compostos d'origen vegetal que tenen una estructura química similar als estrògens humans i poden ajudar a mantenir l'equilibri hormonal a les dones, especialment durant el període de la menopausa.

El seu mecanisme d'acció es basa en la capacitat d'aquests compostos per unir-se als receptors d'estrògens al cos, aportant així efectes beneficiosos sense els possibles efectes secundaris dels estrògens sintètics . D'aquesta manera, Femiplus pot contribuir al benestar femení en diferents etapes de la vida, ajudant a alleujar els símptomes associats a la menopausa, com les sufocacions, la sequedat vaginal i les alteracions de l'estat d'ànim.

Ingredients:

Extracte sec de soja (Glycine Max L, fruit), càpsula (gelatina, colorant E-171), extracte sec de nyam (Dioscorea opposita, arrel), vitamina C (àcid ascòrbic), sulfat de zinc, vitamina E (DL-alfa-tocoferol aceta a B6 (clorhidrat de piridoxina), vitamina B2 (riboavina), vitamina B1(clorhidrat de tiamina), clorur de crom, selenit sòdic

Com es fa servir Femiplus Laboratoris Abad?

Es recomana prendre'n durant l'esmorzar amb una mica d'aigua.

Presentació:

Envàs de 45 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda