DieMeno Forte - DieMeno - 30 + 30 càpsules

201889

Nou

Alleugereix símptomes severs de menopausa amb fitoestrògens i vitamines per al sistema nerviós, immunitat i protecció cel·lular.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

19,90€

IVA inclòs
0,66 € / ud

Més informació

DieMeno Forte

DieMeno Forte: El teu Aliat Natural a la Menopausa.

Què és DieMeno Forte?

DieMeno Forte és un complement alimentari avançat, dissenyat específicament per alleujar els símptomes severs de la menopausa .

Proporciona una dosi òptima de fitoestrògens , fins a 80 mg per dia, per equilibrar els canvis hormonals. La seva fórmula inclou un alt contingut en Àcid Fòlic, Vitamina B12, Vitamina B6, Vitamina C i Vitamina E . Les Vitamines C, B12 i B6 són essencials per al funcionament normal del sistema nerviós i immunitari, i ajuden a reduir el cansament i la fatiga .

La Vitamina B6 recolza la funció psicològica normal i regula lactivitat hormonal. A més, la Vitamina C ajuda a regenerar la forma reduïda de la Vitamina E, i juntes contribueixen a la protecció de les cèl·lules davant del dany oxidatiu. DieMeno Forte és ideal per a dones que busquen una solució integral per manejar els desafiaments de la menopausa , millorant la seva qualitat de vida i benestar.

Ingredients:

Ingredients càpsula transparent per dosi diària: Extracte de soja ric en isoflavones (100 mg, etc. a 40 mg d'isoflavones), maltodextrines de blat de moro, Extracte de sàlvia: Salvia officinalis (70 mg), Oli de borratja microencapsulat (70 mg Àcid ascòrbic (30 mg, eq. a 30 mg de Vitamina C), Acetat d'alfa-tocoferol (20 mg, eq. a 10 mg de vitamina E), Piridoxina clorhidrat (2 mg, eq. a 2 mg de Vitamina B6) , Àcid fòlic (200 ucg, eq. a 200 ucg de Vitamina B9) i Cianocobalamina (1 ucg, eq. a 1ucg de Vitamina B12). Agent de recobriment: hidroxipropilmetilcel·lulosa, colorant (diòxid de titani).

Ingredients càpsula vermella per dosi diària: Maltodextrines de blat de moro, Extracte de soja ric en isoflavones (100 mg, etc. a 40 mg d'isoflavones), Extracte de llúpol: Humulus lupulus (100 mg), Extracte de melissa: Melisa of ). Agent de recobriment: hidroxipropilmetilcel·lulosa, colorants (diòxid de titani i òxids de ferro)

Com es fa servir DieMeno Forte?

Es recomana prendre 1 càpsula transparent al matí i 1 càpsula vermella a la nit.

Presentació:

Envàs de 30 càpsules dia transparents + 30 càpsules nit vermelles.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa

Brand

Coneix la nostra línia de productes d'herbolari en línia. Els millors de productes naturals per cuidar el teu cos a la nostra farmàcia en línia.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda