DieMeno Duplo - DieMeno - 30 + 30 càpsules

183773

Nou

Extracte de soja, vitamines i minerals per a la salut òssia i protecció cel·lular. Ideal per a canvis hormonals i manteniment d'ossos.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

14,50€

IVA inclòs
0,48 € / ud

Més informació

DieMeno Duplo

DieMeno Duplo: Fortalesa i Equilibri per a Cada Etapa.

Què és DieMeno Duplo?

DieMeno Duplo és un complement alimentari en càpsules, especialment dissenyat per proporcionar suport durant canvis hormonals com la menopausa .

Formulat a base d'extracte de soja ric en isoflavones, productes botànics, vitamines i minerals , aquest suplement contribueix a la protecció de les cèl·lules davant del dany oxidatiu i al manteniment dels ossos en condicions normals.

El seu contingut en isoflavones ajuda a equilibrar els nivells hormonals , mentre que les vitamines i minerals, incloent-hi el calci, afavoreixen l'absorció i la utilització normal d'aquest mineral essencial. El calci és vital per mantenir una estructura òssia saludable.

DieMeno Duplo és beneficiós per als que busquen cuidar la seva salut òssia i cel·lular, i és particularment útil per a dones en etapes de canvis hormonals , oferint una solució natural i eficaç per al benestar general.

Ingredients:

Càpsules transparents: Extracte de soja ric en isoflavones (110 mg, etc. a 44 mg d'isoflavones), Oli d'onagra microencapsulat (82 mg), Extracte de sàlvia: Salvia officinalis (79 mg), maltodextrina de blat de moro, Acetat d'alfa- tocoferol (19,8 mg, eq. a 9,9 mg de vitamina E) i Extracte de llavor de lli: Linum ussitatissimum L. (9,9 mg, eq. a 2 mg de lignans). Agent de recobriment: Hidroxipropilmetilcel·lulosa.

Càpsules vermelles: Alga marina calcària: Lithothamnium calcareum (491 mg, eq. a 162 mg de calci), maltodextrines de blat de moro, Menaquinona-7 (5,9 mg, eq. a 11,8 ucg de Vitamina K) i Colecalciferol ucg, etc a 1,6 ucg de Vitamina D). Agent de recobriment: Hidroxipropilmetilcel·lulosa i colorant (diòxid de titani). Composició de la coberta de la càpsula: Hidroxipropilmetilcel·lulosa i colorant (diòxid de titani).

Com es fa servir DieMeno Duplo?

Es recomana una càpsula transparent i una vermella per dia, preferiblement per esmorzar.

Presentació:

Envàs de 30 càpsules transparents + 30 càpsules vermelles.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa

Brand

Coneix la nostra línia de productes d'herbolari en línia. Els millors de productes naturals per cuidar el teu cos a la nostra farmàcia en línia.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda