Preu reduït! Salvia Extracte - Integralia - 60 càpsules

Fabricante:

Integralia Integralia

Salvia Extracte - Integralia - 60 càpsules

186730

Nou

Salvia Extracte Integralia, 600 mg per 2 càpsules, alleuja símptomes de menopausa i millora la salut bucal i cognitiva, amb propietats antioxidants.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

9,00€

IVA inclòs

11,25€ IVA inclòs

-20%

0,15 € / ud

Més informació

Salvia Extracte Integralia

Experimenta l'Alleujament Natural i Millora el teu Benestar amb Salvia Extracte d'Integralia: La teva Solució per a una Vida Saludable i Harmoniosa.

Què és Salvia Extracto Integralia?

Salvia Extracte d'Integralia és un suplement en càpsules que ofereix els beneficis concentrats de la Salvia, una planta venerada per les seves múltiples propietats medicinals .

A cada dosi diària, composta per dues càpsules, es proporciona 600 mg d'extracte de Salvia amb una concentració de 2:1. Aquest extracte és conegut per la seva eficàcia a alleujar els símptomes de la menopausa, com les sufocacions i la sudoració nocturna .

A més, la Salvia és apreciada per les seves propietats antibacterianes i antioxidants , sent útil en la millora de la salut bucodental i en la protecció general de l'organisme contra el dany oxidatiu . El seu ús també està associat amb la millora de la memòria i la funció cognitiva .

Aquest suplement és ideal per a persones que busquen una solució natural per manejar els símptomes menopàusics, millorar la salut bucal i cognitiva , oferint una forma pràctica i efectiva d'incorporar els beneficis de la Salvia a la vida diària.

Ingredients:

Extracte de Salvia (Salvia officinalis L., Fulla), Agent de Càrrega (Cel·lulosa), Coberta (Hipromelosa), Antiaglomerants (Magnesi Estearat i Diòxid de Silici).

Quantitat per dosi diària:

2 càpsules contenen: Extracte de Sàlvia (2:1) 600 mg.

Com es fa servir Salvia Extracto Integralia?

Dosi diària recomanada, prendre 2 càpsules al dia. No superar la dosi recomanada.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda