Preu reduït! Castanea Composta - Forza Vitale - 50 ml

Fabricante:

Forza Vitale Forza Vitale

Castanea Composta - Forza Vitale - 50 ml

226544

Nou

Castanea Composta Forza Vitale, amb Castaño, Serbal i Castaño de India, millora la circulació i enforteix els vasos sanguinis naturalment.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

21,47€

IVA inclòs

23,17€ IVA inclòs

-7%

42,94 € / 100 ml

Més informació

Castanea Composta Forza Vitale

Vitalitat i circulació, naturalment potenciades amb Castanea Composta.

Què és Castanea Composta Forza Vitale?

Castanea Composta Forza Vitale és un complement alimentari que integra el millor de la naturalesa per al benestar general, utilitzant yemoderivats de Castanyer, Serbal i Castanyer d'Índia .

Aquesta combinació única està dissenyada per aprofitar les propietats beneficioses d'aquestes plantes, reconegudes per la seva capacitat per recolzar la circulació sanguínia i enfortir les parets dels vasos sanguinis . El Castanyer és valorat pel seu efecte en la salut venosa, mentre que el Serbal ajuda a mantenir una circulació sanguínia saludable , i el Castanyer de l'Índia s'utilitza tradicionalment per millorar el confort venós i la salut vascular.

Castanea Composta ofereix una solució natural i eficaç per als que busquen millorar la seva circulació i salut vascular de manera integral.

Ingredients:

Aigua, glicerol, alcohol, macerats de: Serbal (Sorbus domestica L.) rovells, Nabiu (Vaccinium myrtillus L.) rovells, Castanyer (Castanea vesca Gaertn.) rovells1.8%, Castanyer de l'Índia (Aesculus hippocastanum L.) rovells, Olivera (Olea europaea L.) brots joves, Xop negre (Populus nigra L.) rovells,mel, barreja d'aromes naturals.

Com es fa servir Castanea Composta Forza Vitale?

Adults: 25 gotes per 3 cops al dia.

Fins a 12 anys: 10 gotes per 3 cops al dia.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda