Preu reduït! Rabarlax - Forza Vitale - 25 grams

Fabricante:

Forza Vitale Forza Vitale

Rabarlax - Forza Vitale - 25 grams

165882

Nou

Rabarlax Forza Vitale, amb Sen i Aloe, dóna suport a un trànsit intestinal normal i la salut digestiva de forma natural.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,29€

IVA inclòs

13,22€ IVA inclòs

-6%

49,16 € / 100 g

Més informació

Rabarlax Forza Vitale

Equilibri i benestar natural per a la teva digestió amb Rabarlax Forza Vitale.

Què és Rabarlax Forza Vitale?

Rabarlax Forza Vitale és un complement alimentari formulat amb ingredients clau com Sen i Aloe , seleccionats per la seva capacitat per promoure un trànsit intestinal regular i saludable .

Aquest producte està dissenyat per als que cerquen una solució natural per afavorir lequilibri digestiu. El Sen és conegut per la seva eficàcia en facilitar la mobilitat intestinal, mentre que l'Aloe contribueix a suavitzar i protegir la mucosa gastrointestinal, donant suport a la funció digestiva de manera integral.

Rabarlax Forza Vitale es presenta com una opció òptima per mantenir una digestió harmoniosa i prevenir el malestar, aportant benestar general sense utilitzar components agressius.

Ingredients:

Extractes i Polvoritzats de: Sen (Cassia senna L.) fulles, Aloe (Aloe vera L.) suc de les fulles, Fonoll (Foeniculum vulgare Mill.) fruits, Anís verd (Pimpinella anisum L.)fruits, Camamilla (Matricaria chamomilla) .) flors, Goma aràbiga, Ruibarbre (Rheum officinale Baill.) rizoma, Regalèssia (Glycyrrhiza glabra L.) rizoma, Cremor tàrtar, Roser silvestre (Rosa canina L.) fruits és titulat al 70% en Vit.C.

Com es fa servir Rabarlax Forza Vitale?

Adults: prendre dos comprimits una vegada al dia.

Presentació:

Envàs de 25 grams en comprimits.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda