Preu reduït! Men Complex - Nutralie - 90 càpsules

Fabricante:

Nutralie Nutralie

Men Complex - Nutralie - 90 càpsules

226524

Nou

Men Complex de Nutralie, amb Maca, Ginkgo, Ginseng i Tribulus, és un vigoritzant masculí natural per millorar la vitalitat, energia i rendiment.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

21,17€

IVA inclòs

24,90€ IVA inclòs

-15%

0,24 € / ud

Més informació

Men Complex Nutralie

Potencia el teu vigor i vitalitat amb la fórmula avançada de Men Complex.

Què és Men Complex Nutralie?

Men Complex de Nutralie és un vigoritzant masculí dissenyat especialment per a homes que busquen mantenir la seva vitalitat, energia i millorar el seu rendiment en tots els aspectes de la seva vida .

Aquest producte 100% natural combina ingredients d'alta qualitat i eficàcia provada, com la Maca Andina, coneguda per la seva capacitat per incrementar la resistència i la força , el Ginkgo Biloba, que millora la circulació sanguínia i potencia la funció cognitiva , el Ginseng, reconegut pels seus efectes revitalitzants i de millora del rendiment físic i mental , i el Tribulus Terrestris, que recolza la salut sexual i hormonal .

Junts, aquests ingredients actuen en sinergia per oferir una solució integral que promou una vida més activa i saludable per a l'home modern, recolzant el benestar general i contribuint a una millor qualitat de vida.

Ingredients:

L-arginina, extracte sec de Maca 4: 1 (Lepidium meyenii Walp., Arrel), agent de càrrega (cel·lulosa microcristal·lina), càpsula vegetal: agent de recobriment (hidroxipropilmetilcel·lulosa), extracte sec de ginseng coreà (Panax gins i fulles, 30% ginsenòsids), Extracte sec de Ginkgo biloba (Ginkgo biloba L., fulles, 24% glucòsids flavonoides), Extracte sec de Tribulus terrestris (Tribulus terrestris L., fruit , 40% de saponines), Antiamerant magnesi), citrat de zinc, Antiaglomerant (diòxid de silici), selenit de sodi.

Composició:

QUANTITAT DE NUTRIENTS PER DOSI DIÀRIA RECOMANADA PER 3 CÀPSULES VRN* %
L-Arginina 1000 mg
Extracte sec de Maca 500 mg
Extracte sec de Ginseng Coreà 100 mg
Gingenòsid 30 mg
Extracte sec de Ginkgo biloba 90 mg
Glucòsids flavonoides 21,6 mg
Extracte sec de Tribulus terrestris 37,5 mg
Saponines 15 mg
Zinc 6,45 mg 64,5%
Seleni 45 µg 81,81%

*Valor de referència nutricional.

Com es fa servir Men Complex Nutralie?

Prendre 3 càpsules al dia amb aigua.

Presentació:

Envàs de 90 càpsules.

Brand

Des de 2018, Nutralie s'ha dedicat a transformar i millorar el sector dels suplements alimentaris mitjançant fórmules completes, enfocades en el benestar integral de les persones. La missió de Nutralie és acompanyar els seus clients en el camí cap a un benestar que millora tant la salut física com mental, permetent gaudir plenament de la vida.


Nutralie, suplements d'avantguarda


Amb una ferma creença en la importància dels petits moments, com gaudir d'un viatge amb amics, llegir un llibre a la platja, practicar ioga o simplement desconnectar en la natura, Nutralie busca que els seus clients es sentin bé per dins i per fora, promovent un estat de benestar complet.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda