Preu reduït! Trimagnesi - Forza Vitale - 25 grams

Fabricante:

Forza Vitale Forza Vitale

Trimagnesi - Forza Vitale - 25 grams

189860

Nou

Trimagnesi Forza Vitale proporciona magnesi essencial per a la salut òssia, muscular, nerviosa i metabòlica, reduint cansament i fatiga.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

19,59€

IVA inclòs

20,90€ IVA inclòs

-6%

78,36 € / 100 g

Més informació

Trimagnesi Forza Vitale

Revitalitza el teu cos i ment amb el poder del magnesi de Trimagnesi Forza Vitale.

Què és Trimagnesio Forza Vitale?

Trimagnesio Forza Vitale és un complement alimentari dissenyat per aportar una dosi concentrada de magnesi, un mineral essencial per al benestar general de l'organisme .

Aquest producte està especialment formulat per als que busquen millorar la seva salut òssia, muscular, nerviosa i metabòlica mitjançant una font natural i efectiva de magnesi . El magnesi contribueix a reduir el cansament i la fatiga , recolza l'equilibri electrolític, el metabolisme energètic normal i el funcionament del sistema nerviós.

A més, juga un paper crucial a la síntesi proteica, la funció psicològica, el manteniment d'ossos i dents saludables i en el procés de divisió cel·lular. Trimagnesio Forza Vitale és ideal per complementar la dieta amb l' objectiu d'assolir els nivells recomanats de magnesi , afavorint un estat de salut òptim.

Ingredients:

Extractes i Polvoritzats de: magnesi òxid, magnesi estearat vegetal, cel·lulosa microcristal·lina, llevat de cervesa, magnesi òxid, cua de cavall (Equisetum arvense L.) tiges estèrils, magnesi citrat, magnesi clorur, proteïnes de l'arròs.

Com es fa servir Trimagnesio Forza Vitale?

Adults: 2 comprimits per 3 cops al dia.

Fins a 12 anys: 1 comprimit per 3 cops al dia.

Presentació:

Envàs de 25 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda