Preu reduït! Magnesi Complex - Nutralie - 120 càpsules

Fabricante:

Nutralie Nutralie

Magnesi Complex - Nutralie - 120 càpsules

220680

Nou

Magnesi Complex de Nutralie, enriquit amb vitamines C i B6, millora l'absorció de magnesi per al benestar muscular i nerviós.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

16,92€

IVA inclòs

19,90€ IVA inclòs

-15%

0,14 € / ud

Més informació

Magnesi Complex Nutralie

Absorció òptima pel teu benestar integral amb Magnesi Complex.

Què és Magnesi Complex Nutralie?

Magnesi Complex de Nutralie és un complement alimentari d'alta qualitat que utilitza formes de magnesi amb una excel·lent biodisponibilitat , com el bisglicinat i el citrat, per assegurar que l'organisme pugui absorbir i aprofitar al màxim aquest mineral essencial.

El magnesi és vital per a nombroses funcions corporals, incloent el manteniment de la funció muscular i nerviosa, la salut òssia, i el metabolisme energètic . Aquest producte s'enriqueix encara més amb vitamina C i B6, potenciant els beneficis del magnesi amb la seva contribució al sistema immunològic ia la reducció del cansament i la fatiga . Inspirat en la natura i amb un compromís amb la qualitat i l'excel·lència, Magnesio Complex és ideal per als que busquen millorar el benestar general i mantenir un estil de vida actiu i saludable.

Ingredients:

Citrat de magnesi, bisglicinat de magnesi, càpsula vegetal: agent de recobriment (hidroxipropilmeticelulosa), àcid L-ascòrbic (vitamina C), agent de càrrega (cel·lulosa microcristal·lina), antiaglomerants (estearat de magnesi i diòxid de silici) (àcid pantotènic), clorhidrat de piridoxina (vitamina B6).

Composició:

Quantitat de nutrients per dosi diària recomanada Per 3 càpsules VRN* %
Citrat de magnesi (15% magnesi elemental)
Bisglicinat de magnesi (11,7% magnesi elemental)
Total Magnesi
1545 mg
600 mg
301,95 mg


80,52%
Vitamina C 120 mg 150%
Àcid pantotènic (Vitamina B5) 9 mg 150%
Vitamina B6 2,10 mg 150%

*Valor de referència nutricional.

Com es fa servir Magnesi Complex Nutralie?

Prendre 2-3 càpsules al dia amb un got daigua.

Presentació:

Envàs de 120 càpsules.

Brand

Des de 2018, Nutralie s'ha dedicat a transformar i millorar el sector dels suplements alimentaris mitjançant fórmules completes, enfocades en el benestar integral de les persones. La missió de Nutralie és acompanyar els seus clients en el camí cap a un benestar que millora tant la salut física com mental, permetent gaudir plenament de la vida.


Nutralie, suplements d'avantguarda


Amb una ferma creença en la importància dels petits moments, com gaudir d'un viatge amb amics, llegir un llibre a la platja, practicar ioga o simplement desconnectar en la natura, Nutralie busca que els seus clients es sentin bé per dins i per fora, promovent un estat de benestar complet.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda