Preu reduït! Nou Optim Ginseng - Laboratoire Optim - 30 càpsules

Optim Ginseng - Laboratoire Optim - 30 càpsules

226823

Nou

Optim Ginseng, amb Panax ginseng HRG80® cultivat a Bèlgica, millora la vitalitat i energia gràcies al seu alt contingut de ginsenòsids.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

21,17€

IVA inclòs

24,90€ IVA inclòs

-15%

0,71 € / ud

Més informació

Optim Ginseng Laboratoire Optim

Vitalitat i energia millorada amb cada càpsula

Què és Optim Ginseng Laboratoire Optim?

Optim Laboratoire Optim Ginseng Optim és un complement alimentari que aprofita les propietats de l'arrel de Panax ginseng HRG80®, un cultivar únic de ginseng vermell coreà desenvolupat a Bèlgica .

Aquest ginseng es cultiva utilitzant tecnologia avançada d'agricultura vertical d'interior ( cultiu hidropònic ), cosa que permet un control precís sobre les condicions de creixement i resulta en un producte d' alta qualitat amb un contingut superior de ginsenòsids bioactius (>12%).

Els ginsenòsids són compostos coneguts per la seva capacitat per millorar la vitalitat, l'energia i el benestar general , fent d'Optim Ginseng una opció ideal per als que busquen augmentar la seva resistència física i mental de manera natural.

Ingredients:

Agent de càrrega: goma d'acàcia orgànica*; 125 mg de pols d'arrel de Panax Ginseng CA Meyer (HRG80™); revestiment: càpsula (hidroxipropilmetilcel·lulosa).

*Agricultura ecològica.

Com es fa servir Optim Ginseng Laboratoire Optim?

Prendre 1-2 càpsules al dia, preferiblement durant un àpat, amb un got daigua.

Presentació:

Envàs de 30 càpsules.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten

Brand

Laboratoire Optim es dedica a la confluència de naturalesa, ciència i salut, proporcionant complements alimentaris segurs i d'alta qualitat. L'eficàcia d'aquests suplements està recolzada per estudis científics rigorosos, reflectint un compromís amb la salut i el benestar sense prometre solucions miraculoses.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda