Preu reduït! Quercialer - Plantis - 60 càpsules

Fabricante:

Plantis Plantis

Quercialer - Plantis - 60 càpsules

226622

Nou

Quercialer Plantis, enriquit amb Quercefit® per a una òptima absorció de quercetina, millora rendiment esportiu i alleuja al·lèrgies.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

17,19€

IVA inclòs

19,95€ IVA inclòs

-13%

0,29 € / ud

Més informació

Quercialer Plantis

Quercialer Plantis: Màxima eficàcia, benestar natural.

Què és Quercialer Plantis?

Quercialer Plantis és un complement innovador que incorpora Quercefit®, una forma especialitzada de quercetina optimitzada amb la tecnologia Phytosome® d'Indena. Aquesta avançada formulació augmenta en 20 vegades l'absorció i la biodisponibilitat de la quercetina , un flavonoide conegut per la seva baixa biodisponibilitat natural, cosa que tradicionalment n'ha limitat l'efectivitat.

Quercialer s'enriqueix amb extracte de Perilla, font de polifenols i àcid rosmarínic, i vitamina C, potenciant encara més els seus beneficis . Avalat per estudis de farmacocinètica, seguretat, tolerabilitat i assaigs clínics en humans, Quercialer ofereix una solució efectiva per millorar el rendiment esportiu, accelerar la recuperació post-exercici i alleujar les molèsties associades a al·lèrgies.

Ingredients:

Quecerfit® quercetina -extracte de flors de Sophora japonica L., estabilitzador (cel·lulosa microcristal·lina), extracte de llavors de Perilla frutescens (L.) Britton (2.5% polifenols), càpsula vegetal [espessant (hidroxipropil metil cel·lulosa), colorant (complex) de clorofil·les)], àcid L-ascòrbic, emulgent (sals magnèsiques d'àcids grassos), antiaglomerant (diòxid de silici). En càpsula vegetal.

Sense gluten/sense lactosa.

Com es fa servir Quercialer Plantis?

Prendre de 1 a 2 càpsules per dia segons la necessitat, preferiblement al matí.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda