Preu reduït! Defemina Balance - Novadiet - 30 càpsules

Fabricante:

Novadiet Novadiet

Defemina Balance - Novadiet - 30 càpsules

223769

Nou

Defemina Balance de Novadiet és un suplement especialment dissenyat per regular l'activitat hormonal, alleujar les molèsties menstruals i els símptomes de la menopausa.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

11,33€

IVA inclòs

15,10€ IVA inclòs

-25%

0,38 € / ud

Més informació

Defemina Balance Novadiet

Troba el teu equilibri hormonal i gaudeix de benestar a totes les etapes.

Què és Defemina Balance Novadiet?

Defemina Balance de Novadiet és un innovador suplement dissenyat per regular l'activitat hormonal durant el cicle menstrual i la perimenopausa , períodes en què la dona pot experimentar desequilibris hormonals, síndrome premenstrual i altres malestars.

Aquest producte conté una barreja d'ingredients científicament estudiats que ajuden a minimitzar les molèsties associades a aquestes etapes. Conté Vitex agnus-castus, una planta reconeguda per la seva capacitat per mantenir el benestar durant el cicle menstrual i alleujar els símptomes de la menopausa .

També compta amb safrà, que contribueix a l'equilibri emocional i afavoreix la relaxació. Defemina Balance incorpora a més SynBalance® GynElle, una combinació de probiòtics que afavoreixen el benestar femení millorant les microbiotes intestinal i vaginal .

Per completar la seva fórmula, aquest producte inclou camomil·la, magnesi i vitamina B6 que alleugen les molèsties menstruals i promouen un estat d'ànim relaxat, així com les vitamines D3 i E que s'han relacionat amb la millora del malestar típic de les etapes premenstrual i menstrual i de la perimenopausa .

Amb Defemina Balance, les dones poden gestionar de manera més efectiva les fluctuacions hormonals i els símptomes associats a aquestes etapes.

Ingredients (per 1 càpsula):

Camomila (200 mg, ES), Òxid de magnesi, Bisglicinat de magnesi (Aporten 100 mg de magnesi, 27% VRN*), Agent de càrrega (cel·lulosa microcristal·lina), SynBalance® GynElle (1 x 109 ufc Lactobacillus acidphi x 109 ufc Lactobacillus plantarum DSM 24937, 1 x 109 ufc Lactobacillus rhamnosus DSM 25568), Vitex agnus-castus (40 mg, ES, titulat al 0,5% en vitexina), Vitamina E (acetat-2-DL mg, 100% VRN*), Safrà (28 mg, ES, titulat al 2% en safranal), Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina, 1,4 mg, 100% VRN*), Vitamina D3 (colecalciferol, 10 μg, 200 % VRN*), Antiaglomerant (estearat de magnesi). Coberta: Aigua, HPMC.

*VRN: Valors de Referència de Nutrients.

Com es fa servir Defemina Balance Novadiet ?

Prendre 1 càpsula al dia amb ajuda daigua. Dosi diària recomanada: 1 càpsula.

Precaucions:

  • No consumir a l'embaràs i la lactància.
  • No prengueu aquest complement alimentari si és al·lèrgic o intolerant a algun dels seus ingredients.
  • No consumir si està seguint tractament amb anticonceptius hormonals, teràpia hormonal substitutiva, agonistes dopaminèrgics (Bromocriptina i antiparkinsonians) i antagonistes dopaminèrgics (antipsicòtics i fàrmacs per frenar els vòmits).
  • No consumir si s'ha patit un càncer estrogen dependent.

Presentació:

Envàs de 30 càpsules vegetals.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda