Preu reduït! Fem Optim - Nutrinat Evolution - 60 comprimits

Fem Optim - Nutrinat Evolution - 60 comprimits

224481

Nou

Complement avançat dissenyat per a les dones, combinant extractes de plantes d'alta qualitat i micronutrients per abordar els símptomes del cicle menstrual.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

17,53€

IVA inclòs

24,40€ IVA inclòs

-28%

0,29 € / ud

Més informació

Fem Optim Nutrinat Evolution

Harmonia i equilibri a cada fase del teu cicle.

Què és Fem Optim Nutrinat Evolution?

Fem Optim® de Nutrinat Evolution és una solució revolucionària dissenyada específicament per a les dones i les seves necessitats úniques relacionades amb el cicle menstrual .

Aquest complement innovador és el resultat d'una selecció i combinació meticulosa d'extractes estandarditzats de plantes de la més alta qualitat i micronutrients essencials. La formulació sinèrgica de Fem Optim® actua de manera integral, abordant una àmplia gamma de símptomes que es poden manifestar durant aquesta fase particular del cicle menstrual . Però la seva acció no es limita als extractes vegetals: Fem Optim® també conté una dosi equilibrada de vitamines i minerals essencials, com la vitamina C, el zinc i el ferro.

Aquests components no només donen suport al benestar general, sinó que també poden tenir un paper crucial en la reducció de la incidència de la síndrome premenstrual . En integrar Fem Optim® a la seva rutina diària, les dones poden obtenir un suport complet per navegar pels desafiaments del cicle menstrual amb més facilitat i equilibri.

Ingredients:

Agent de càrrega (cel·lulosa microcristal·lina), magnesi (sals magnèsiques d'àcid cítric), extracte sec de flor de camamilla (Matricaria chamomilla L.), oli de borratja (Borago officinalis L.), extracte sec d'arrel d'angèlica (Angelica sinensis ( Oliv.) (Diels)), extracte sec d'arrel de rodiola (Rhodiola rosea L.), extracte sec d'inflorescència de bròquil (Brassica oleracea L.), vitamina B12 (metilcobalamina), ferro (bisglicinat ferrós Ferrochel®), vitamina C (àcid L-ascòrbic), zinc (bisglicinat de zinc), extracte sec d'arrel de dent de lleó (Taraxacum officinale (L.) Weber ex FHWigg.), extracte sec de rizoma de gingebre (Zingiber officinale Rosc.), vitamina E (succinat àcid de D-alfa-tocoferil), antiaglomerants (sals magnèsiques d'àcids grassos, diòxid de silici), vitamina B6 (piridoxal 5´-fosfat), extracte sec del fruit de sauzgatillo (Vitex agnus-castus L.), crom (picolinat de crom), vitamina D (colecalciferol), folat (àcid fòlic).

Com es fa servir Fem Optim Nutrinat Evolution?

Per a dones a partir dels 16 anys, dos comprimits al dia fora dels àpats (preferiblement a partir de la meitat del cicle menstrual). No cal superar la dosi diària expressament recomanada per a aquest producte.

Presentació:

Envàs de 60 comprimits.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda