Preu reduït! HS 124 Climasol - Herboplanet - 50 ml

Fabricante:

Herboplanet Herboplanet

HS 124 Climasol - Herboplanet - 50 ml

226097

Nou

Alleugeriment natural per a trastorns menopàusics i del cicle menstrual amb extractes de plantes.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

20,16€

IVA inclòs

25,60€ IVA inclòs

-21%

40,32 € / 100 ml

Més informació

HS 124 Climasol Herboplanet

Harmonia i benestar a cada etapa amb Climasol.

Què és HS 124 Climasol Herboplanet?

HS 124 Climasol d'Herboplanet és un complement alimentari formulat a partir d'una selecció d'extractes de plantes específicament triades per la seva eficàcia en el suport a la dona durant les etapes de canvi hormonal , com ara la menopausa i les irregularitats del cicle menstrual.

Salvia , reconeguda per la seva contribució a l'alleujament dels trastorns menopàusics i la regulació de la sudoració , Revetla , útil en el maneig de les molèsties del cicle menstrual i símptomes menopàusics , i Calèndula , coneguda pel seu suport en els desequilibris del cicle menstrual , combinen les seves propietats per oferir un suport integral .

Climasol està dissenyat per proporcionar alleugeriment natural i millorar la qualitat de vida durant aquestes fases de transició, promovent un benestar general .

Ingredients:

Per a 150 gotes: Solucions hidroalcohòliques RY 1/5 de: Salvia (Salvia officinalis L.) fulles 2.1 g, Calèndula (Calendula officinalis L.) inflorescències 1,575 g, Til·ler (Tilia tomentosa L.) flors 1,36 .) sumes florals 210 mg.

Com es fa servir HS 124 Climasol Herboplanet?

50 gotes amb una mica daigua, 3 vegades al dia.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Brand

Des de 1999, Herboplanet ha estat un referent en el sector dels complements alimentaris i fitoterapèutics, combinant la saviesa de la medicina natural amb tecnologies avançades. Fundada a Cesena per Giancarlo Salomoni, l'empresa representa l'excel·lència italiana en el camp.


Herboplanet: Complements i Fitoteràpia d'Avantguarda


Amb una filosofia que s'arrela en la tradició i es projecta cap a la innovació, Herboplanet ofereix productes segurs i eficaços. Compta amb el suport d'Andrea i Alessandro Salomoni, mantenint un enfoc familiar i professional en la seva gestió.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda