Preu reduït! Maca Negra Complex - Nutralie - 120 càpsules

Fabricante:

Nutralie Nutralie

Maca Negra Complex - Nutralie - 120 càpsules

226505

Nou

Maca Negra Complex de Nutralie combina maca negra, L-arginina, zinc i vitamines per recolzar la fertilitat, energia i el sistema immune.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

18,62€

IVA inclòs

21,90€ IVA inclòs

-15%

0,16 € / ud

Més informació

Maca Negra Complex Nutralie

Vitalitat i benestar natural amb el poder de la Maca Negra Complex.

Què és Maca Negra Complex Nutralie?

Maca Negra Complex de Nutralie és un complement alimentari en càpsules que uneix els beneficis de la maca negra andina, reconeguda per les seves propietats adaptogèniques i energitzants , amb ingredients clau com L-arginina, zinc i vitamines B6 i B12.

Aquesta potent combinació està especialment dissenyada per recolzar la fertilitat i la reproducció , gràcies al zinc que ajuda a mantenir els nivells normals de testosterona a la sang. Les vitamines B6 i B12 juguen un paper crucial en el metabolisme energètic, reduint el cansament i la fatiga, i enfortint el sistema immunitari .

Ideal per als que busquen millorar el seu rendiment físic i mental, Maca Negra Complex és una solució natural per fomentar el benestar general i donar suport a les funcions vitals de l'organisme.

Ingredients:

Extracte sec de maca negra (Lepidium meyenii Walp,. arrel), L-arginina, càpsula vegetal: agent de recobriment (hidroxipropilmetilcel·lulosa), agent de càrrega (cel·lulosa microcristal·lina), citrat de zinc, antiaglomerants (estearat de magnesi de silici), metilcobalamina (vitamina B12), clorhidrat de piridoxina (vitamina B6).

Composició:

Quantitat de nutrients per dosi diària recomanada Per 3 càpsules VRN* %
Vitamina B6 4,2 mg 300%
Vitamina B12 7,5 µg 300%
Zinc 15 mg 150%
Maca Extracte 20:1 equivalent a 24.000 mg de planta fresca de maca 1200 mg
L-Arginina 450 mg

*Valor de referència nutricional.

Com es fa servir Maca Negra Complex Nutralie?

Prendre 3 càpsules al dia amb aigua.

Presentació:

Envàs de 120 càpsules.

Brand

Des de 2018, Nutralie s'ha dedicat a transformar i millorar el sector dels suplements alimentaris mitjançant fórmules completes, enfocades en el benestar integral de les persones. La missió de Nutralie és acompanyar els seus clients en el camí cap a un benestar que millora tant la salut física com mental, permetent gaudir plenament de la vida.


Nutralie, suplements d'avantguarda


Amb una ferma creença en la importància dels petits moments, com gaudir d'un viatge amb amics, llegir un llibre a la platja, practicar ioga o simplement desconnectar en la natura, Nutralie busca que els seus clients es sentin bé per dins i per fora, promovent un estat de benestar complet.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda