Preu reduït! Ashwagandha Optimitzada Estat Pur - Tongil - 30 càpsules

Fabricante:

Tongil Tongil

Ashwagandha Optimitzada Estat Pur - Tongil - 30 càpsules

223964

Nou

Complement alimentari que contribueix a la relaxació, millora la resistència a l'estrès i recolza les capacitats físiques i mentals. Enriquit amb Sensoril®, Bioperine® i vitamina B6 per a una màxima eficàcia.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,35€

IVA inclòs

17,80€ IVA inclòs

-25%

0,45 € / ud

Més informació

Ashwagandha Optimitzada Estat Pur Tongil

El teu aliat natural per a un benestar mental i físic equilibrat.

Què és Ashwagandha Optimitzada Estat Pur Tongil?

El complement alimentari ASHWAGANDHA OPTIMITZADA és una formulació avançada dissenyada per promoure la relaxació i resistència en períodes de tensió nerviosa i ansietat .

Conté Sensoril®, un extracte sec patentat d'Ashwagandha (Withania somnifera), una planta coneguda a la medicina tradicional per les seves propietats adaptògenes que afavoreixen la resistència del cos a l'estrès .

A més, està enriquit amb Bioperine®, un extracte sec patentat de Pebre Negre, i vitamina B6 , coneguts per potenciar l'absorció i efectivitat dels components actius . La vitamina B6 també contribueix al funcionament del sistema nerviós i ajuda a disminuir el cansament i la fatiga .

Amb un efecte beneficiós en les capacitats físiques i mentals , aquest suplement pot ser de gran ajuda en casos de cansament, pèrdua de concentració i durant períodes d'estrès.

Ingredients:

Sensoril® (ES patentat d'arrel i fulles d'Ashwagandha - Withania somnifera - estandarditzat al 10% en Withanòlids, maltodextrina i antiaglomerant: diòxid de silici) 300 mg, maltodextrina, càpsula vegetal (hidroxipropilmetilcelulosa): ÉS de Pebre negre) 3 mg i clorhidrat de piridoxina (vitamina B6) 1,4 mg.

Composició:

Ingredients actius Dosi diària (1 càpsula)
Sensoril® (ÉS patentat d'arrel i fulles d'Ashwagandha - Withania somnifera - estandarditzat al 10% a Withanòlids) 300 mg
Contingut en Withanòlids 30 mg
Bioperine® (ES de Pebre negre) 3 mg
Vitamina B6 1,4 mg (100% VRN*)

Com es fa servir Ashwagandha Optimitzada Estat Pur Tongil?

Prendre 1 càpsula al dia.

Presentació:

Envàs de 30 càpsules vegetals.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda