Preu reduït! Magsol 5 Extra - Herboplanet - 60 comprimits

Fabricante:

Herboplanet Herboplanet

Magsol 5 Extra - Herboplanet - 60 comprimits

225651

Nou

Magnesi per a suport al sistema nerviós, millora funció psicològica, metabolisme energètic i redueix cansament.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

21,57€

IVA inclòs

28,90€ IVA inclòs

-25%

0,36 € / ud

Més informació

Magsol 5 Extra Herboplanet

Vitalitat i equilibri per al teu sistema nerviós.

Què és Magsol 5 Extra Herboplanet?

Magsol 5 Extra d'Herboplanet és un suplement alimentari enfocat a recolzar i enfortir el sistema nerviós. Formulat a base de Magnesi , un mineral essencial per a l'organisme, aquest suplement ofereix múltiples beneficis per a la salut .

El Magnesi contribueix al funcionament normal del sistema nerviós ia la funció psicològica normal, ajudant a mantenir lequilibri mental i emocional . A més, és clau en el metabolisme energètic normal, cosa que significa que ajuda en la producció d'energia al cos i pot ser útil en períodes de fatiga o cansament .

La inclusió de Magnesi a Magsol 5 Extra ho fa particularment efectiu per reduir el cansament i la fatiga, millorant la resistència i la vitalitat general . Aquest suplement és ideal per a persones que busquen un suport nutricional per al sistema nerviós i volen millorar el seu benestar general.

Ingredients:

Acetiltaurat de magnesi, Bisglicinat de magnesi, Malat de magnesi, Glicerofosfat de magnesi, Agent de càrrega: cel·lulosa microcristal·lina, Magshape (òxid de magnesi, midó de blat de moro, lecitina de gira-sol), Agents antiaglomerants: sals magnèsiques d'àcid .

Composició (per 3 comprimits):

Acetiltaurat de magnesi 8%, Bisglicinat de magnesi 10%, Malat de magnesi 11,5%, Glicerofosfat de magnesi 12%, Magshape 30%.

Magnesi 375 mg 100% VRN*.

*Valor de Referència de Nutrients.

Com es fa servir Magsol 5 Extra Herboplanet?

Es recomana prendre 1 comprimit 3 cops al dia per empassar amb aigua.

Presentació:

Envàs de 60 comprimits.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten

Brand

Des de 1999, Herboplanet ha estat un referent en el sector dels complements alimentaris i fitoterapèutics, combinant la saviesa de la medicina natural amb tecnologies avançades. Fundada a Cesena per Giancarlo Salomoni, l'empresa representa l'excel·lència italiana en el camp.


Herboplanet: Complements i Fitoteràpia d'Avantguarda


Amb una filosofia que s'arrela en la tradició i es projecta cap a la innovació, Herboplanet ofereix productes segurs i eficaços. Compta amb el suport d'Andrea i Alessandro Salomoni, mantenint un enfoc familiar i professional en la seva gestió.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda