Fabricante:

Santiveri Santiveri

Gummies Masticables Energy - Santiveri - 60 gummies

224771

Nou

Les Gummies Masticables Energy de Santiveri impulsen la teva energia física i mental amb ginseng i un complex de vitamines, protegint a més del dany cel·lular.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,95€

IVA inclòs
0,23 € / ud

Més informació

Gummies Masticables Energy Santiveri

Energia i protecció, mastegable i deliciosa amb Santiveri.

Què és Gummies Masticables Energy Santiveri?

Les Gummies Masticables Energy de Santiveri són la guspira que el teu cos i ment necessiten per afrontar el dia a dia amb vigor i claredat mental. Enriquides

amb ginseng, aquestes gometes actuen com un impulsor d'energia , millorant tant les capacitats físiques com mentals. D'altra banda, el contingut en vitamines, com la C, B6, B7 (biotina), B9 (àcid fòlic) i B12, es converteix en un aliat perfecte contra el cansament i la fatiga.

A més, afavoreixen el funcionament adequat del sistema nerviós i immunològic , potenciant el benestar general. No podem oblidar-nos de la vitamina E , coneguda per la seva capacitat antioxidant que protegeix les cèl·lules del dany causat per radicals lliures, mantenint una salut cel·lular òptima.

Ingredients:

FOS: fructooligosacàrids (suport), aigua, pectina (gelificant), vitamina C (àcid L-ascòrbic), àcid cítric (acidulant), maltodextrina, vitamina A (acetat de retinil), vitamina E (acetat de DL-alfa-tocoferil) , citrat trisòdic (corrector d'acidesa), oli vegetal (coco), coenzim Q10, aroma natural, extracte sec de ginseng coreà (Panax ginseng CA Meyer) - arrel), extracte de pebre vermell (colorant), vitamina B12 (cianocobalamina), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina), vitamina D3 (colecalciferol), cera carnauba (agent de recobriment), vitamina B9: àcid fòlic (àcid pteroilmonoglutàmic), vitamina B7: biotina (D-biotina).

Com es fa servir Gummies Masticables Energy Santiveri?

Prendre 2 caramels de goma (gummies) al dia, junts o separats al llarg del matí. Han de ser mastegats fins que es desfacin i no empassats sencers.

Presentació:

Envàs de 162 grams, 60 gummies.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Sucre

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda