Preu reduït! Triptòfan Plus amb Ashwagandha + Rhodiola i Magnesi - Ana María LaJusticia - 60 comprimits

Triptòfan Plus amb Ashwagandha + Rhodiola i Magnesi - Ana María LaJusticia - 60 comprimits

223979

Nou

Complement alimentari que millora la teva capacitat per manejar l'estrès i afavoreix un estat d'ànim millor.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,86€

15,00€

-14%

0,21 € / ud

Més informació

Triptòfan Plus amb Ashwagandha + Rhodiola i Magnesi Ana María LaJusticia

Enfronta el matí amb calma i energia.

Què és Triptòfan Plus amb Ashwagandha + Rhodiola i Magnesi Ana María LaJusticia?

Triptòfan Plus amb Ashwagandha, Rhodiola i Magnesi d´Ana María LaJusticia és un complement alimentari d´avançada, dissenyat per ajudar-te a afrontar de manera més eficaç la imprevisibilitat del dia a dia.

Aquest producte millora la teva capacitat per adaptar-te a totes les situacions, afavorint un ànim millor i reduint al mínim l'estrès físic i mental . El L-Triptòfan és un aminoàcid essencial directament involucrat en la producció de serotonina , coneguda com "l'hormona de la felicitat".

Els adaptògens , com l' Ashwagandha i la Rhodiola , permeten al cos adaptar-se a moments d'estrès físic i mental , mentre que el magnesi proporciona un impuls extra de vitalitat .

A més, el magnesi i la vitamina B6 ajuden a disminuir la fatiga física i mental, contribuint al metabolisme energètic normal i al funcionament normal del sistema nerviós. Amb Triptòfan Plus, et pots enfrontar a qualsevol situació amb calma i energia, minimitzant l'impacte negatiu de l'estrès al teu benestar.

Ingredients:

Extracte d'arrel d'Ashwagandha (Withania somnífera (L.) dunal), carbonat de magnesi, L-Triptòfan, agent de càrrega: cel·lulosa microcristal·lina/gel de cel·lulosa, agent de càrrega: fosfat dicàlcic, extracte d'arrel de Rhodiola (Rhodio .), antiaglomerant: sals magnèsiques d'àcids grassos, antiaglomerant: carboximetilcel·lulosa sòdica entrellaçada/goma de cel·lulosa entrellaçada, antiaglomerant: diòxid de silici, clorhidrat de piridoxina (vitamina B6).

Com es fa servir Triptòfan Plus amb Ashwagandha + Rhodiola i Magnesi Ana María LaJusticia?

Es recomana prendre dos comprimits al dia.

Presentació:

Envàs de 60 comprimits.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa

Brand

Ana María Lajusticia és una marca de productes naturals, capaços d'equilibrar el cos. Dins dels seus productes, trobem blocs dividit en: productes per a les articulacions, propietats per al benestar muscular, vitamines, productes que afavoreixen l'equilibri de el cos. Així com, productes tonificants.


Ana María Lajusticia, millora el benestar de forma natural


Dins de tots ells, en el teu herbolari online, pots trobar: col·lagen amb magnesi, triptòfan amb magnesi + vitamina B6, magnesi en pols, carbonat de magnesi, clorur de magnesi i més productes capaços de permetre la relaxació muscular, el ritme cardíac i el treball mental.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 25/06/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda