Preu reduït! ZM Margan - Margan Biotech - 60 càpsules

Fabricante:

Margan Biotech Margan Biotech

ZM Margan - Margan Biotech - 60 càpsules

224274

Nou

Complement alimentari formulat per donar suport a la salut mitocondrial i millorar l'energia cel·lular, mitjançant L-carnitina, R-lipoic, PQQ, CoQ10 i vitamines del grup B.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

42,71€

IVA inclòs

50,00€ IVA inclòs

-14%

0,71 € / ud

Més informació

ZM Margan Margan Biotech

Energia i vitalitat des del cor de les teves cèl·lules.

Què és ZM Margan Margan Biotech?

ZM Margan® és un complement alimentari enfocat a donar suport a la salut mitocondrial i millorar l'energia cel·lular . La seva formulació inclou L-carnitina , una molècula crucial per al transport dels àcids grassos als mitocondris per a la seva posterior utilització com a font d'energia.

També incorpora R-lipoic , un potent antioxidant que ajuda a protegir les cèl·lules davant el dany oxidatiu, i PQQ, un coenzim que afavoreix la biogènesi mitocondrial. A això se suma CoQ10 , fonamental per a la producció d' energia al mitocondri . La fórmula es completa amb vitamines del grup B (B1, B2, B3, B5 i B6), que contribueixen al metabolisme energètic normal, ajudant a mantenir un nivell adequat denergia durant tot el dia .

Ingredients:

Incrementador de volum (cel·lulosa microcristal·lina), Tartrat de L-carnitina, àcid alfa R-lipoic (R-Ala), agent de recobriment (hidroxipropilmetil cel·lulosa), Coenzim Q10 (Ubiquinona), antiaglomerant (sals magnèsiques d'àcids grassos), de Pirroloquinolina Quinona (Hyphomicrobium denitrificans), Vitamina B3 (Nicotinamida), Àcid pantotènic, (D-pantotenat càlcic), Vitamina B6 (Clorhidrat de Piridoxina), Vitamina B2 (Riboflavina) i Vitamina B.

Com es fa servir ZM Margan Margan Biotech?

Prendre de 1 a 2 càpsules al dia amb una mica daigua.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda